Aunque es madrileño, como iba mucho a El Espinar terminó estudiando cocina en Segovia, casi de rebote. Después de un tiempo haciéndose experto en cochinillos, Jorge Asenjo terminó en San Sebastián donde llegó a lo más alto y donde aprendió que no hay que mezclar determinadas cosas.
- Cada sastre té el seu nus i cada cuiner la seva varietat preferida
- Sopa de ceba, una recepta idònia per combatre el fred amb molt de gust
- D’origen francès i amb segles d’història, la sopa de ceba s’ha convertit en un clàssic dels Pirineus
- Descobreix a La recepta perduda quina és la millor ceba per preparar aquest plat
Los buñuelos y los huesos de santo son , probablemente, dos de los dulces más conocidos del Día de Todos los Santos. Sin embargo, esta festividad lleva asociada una amplia oferta gastronómica en todo el territorio: en Cataluña, destacan los panellets o empiñonados, mientras que en Mallorca son conocidos los rosarios de chocolate, mazapán y galletas. Foto: EFE/Rodrigo Jiménez
- El Chef Bosquet prepara uns panellets molt originals amb moniato
- Receptes modernes i tradicionals a Cuina Brutal, disponible a RTVE Play
'MasterChef Celebrity 10' peregrina a El Bulli, epicentro de la revolución de la gastronomía mundial
- Toñi Moreno, Isabel Gemio, Juanra Bonet, María Gómez, Conchita, Santi Rodríguez y Víctor Janeiro encabezan la larga lista de invitados
- Los creadores del podcast ‘La Pija y la Quinqui’, Carlos Peguer y Mariang, también participarán en esta entrega
- Lunes 3 de noviembre, después de ‘La Revuelta’ en La 1 y RTVE Play
Cuina brutal
- El Chef Bosquet proposa afegir curri a la massa de la pizza
- Més plats saludables a Cuina brutal, disponible a RTVE Play Catalunya
Ramona Trujillo nació en Calzada de Calatrava, en Ciudad Real. En un principio su destino era ser peluquera como quería su padre, pero por una casualidad terminó en la Dichosa Cocina.
- El Chef Bosquet combina en aquesta recepta el gust intens dels musclos de roca amb la frescor del julivert
- Aprèn a preparar unes patates ranxeres a Cuina brutal
- Aprèn a Cuina Brutal com preparar una amanida de verdures rostides i vinagreta de cacauet fàcil de preparar
- Descobreix com el Chef Bosquet prepara un tàrtar de tomàquet amb tonyina
Nacho Otamendi se dedicó toda su vida en su Valencia natal al negocio inmobiliario hasta que un día se cansó y se puso a trabajar, ¡qué casualidad! Como comercial para una empresa de servicios a la Hostelería. Y ahí le vino la idea.
- Menja un plat complet i saborós amb la falsa quiche de verdures del Chef Bosquet
- Tota mena de receptes trencadores a Cuina Brutal, disponible a RTVE Play Catalunya
- Carme Ruscalleda, xef guardonada amb 7 estrelles Michelin, assegura que la cuina és cultura i és salut
- La xef i divulgadora culinària creu que s’ha d’educar les noves generacions perquè sàpiguen identificar els aliments de temporada
- La Recepta Perduda, amb Sílvia Abril, explica quin és el procés de cocció del recuit, el formatge fresc típic de l’Empordà
- Aprèn a cuinar una caldereta de xai característica del Montseny
- Sílvia Abril prepara al Montseny caldereta de xai, una recepta tradicional de muntanya
- Descobreix a La recepta perduda com es fa el recuit, el formatge fresc de l'Empordà
- El Chef Bosquet prepara una amanida plena de contrastos, amb ruca, mango, nous i formatge de cabra
- Descobreix més receptes de Cuina brutal a RTVE Play Catalunya
- El Chef Bosquet prepara el brownie de sempre, fet de manera fàcil, saludable i ràpida
- Complementa les postres amb un segon plat com el wrap de carabassó
- El talent culinario se une a la celebración del Orgullo de Madrid con un menú del chef Ramón Freixa
- Y, como invitados, el astronauta Pedro Duque, el empresario Kike Sarasola, las actrices Cayetana Guillén Cuervo y Belén López, la artista La Terremoto y los chefs Jesús Sánchez y Hugo Muñoz
- Lunes 27 de octubre, después de ‘La Revuelta’ en La 1 y RTVE Play
- Prepara unes postres de palmeres d'ametlles amb xocolata fàcilment amb les indicacions del Chef Bosquet
- Explora altres delícies de Cuina Brutal a RTVE Play Catalunya
- El Chef Bosquet prepara arròs amb costella i bolets, un clàssic de la cuina d'aprofitament
- Completa el teu menú amb un primer plat: tallarines de cogombre al pesto
La recepta perduda
PUNTS DE VISTA
La Recepta Perduda