Enlaces accesibilidad

El Chef Bosquet prepara una recepta de musclos amb maionesa de julivert

  • El Chef Bosquet combina en aquesta recepta el gust intens dels musclos de roca amb la frescor del julivert
  • Aprèn a preparar unes patates ranxeres a Cuina brutal
El Chef Bosquet prepara una recepta de musclos amb maionesa de julivert
El Chef Bosquet mostrant el seu plat de musclos amb maionesa de julivert RTVE Catalunya
Chef Bosquet

El Chef Bosquet prepara a Cuina brutal uns musclos amb maionesa de julivert. Primer, agafa una olla i posa-hi els musclos nets, petits i de roca, que aporten un gust intens. Afegeix-hi fulles de llorer, un rajolí d’oli i una mica de pebre. Cuina-ho a foc mitjà. En un parell de minuts, els musclos començaran a obrir-se i ja estaran llestos.

Musclos amb maionesa de julivert

Uns musclos amb maionesa de julivert en una safata RTVE Catalunya

Per fer la maionesa de julivert, posa julivert en un recipient amb uns 100 grams d’oli. A l’hora de preparar maioneses, és essencial seguir els passos correctament i pesar tots els ingredients. Tritura-ho bé fins que emulsioni. Després, cola la barreja perquè quedi un oli ben verd. Afegeix-hi una clara d’ou pasteuritzada i torna-ho a triturar. Guarda la mescla en una màniga pastissera o en un biberó.

Finalment, obre els musclos del tot i afegeix-hi un puntet de maionesa a cadascun. Llest per servir!

Cuina brutal – Musclos amb maionesa de julivert