El Chef Bosquet prepara una recepta de musclos amb maionesa de julivert
- El Chef Bosquet combina en aquesta recepta el gust intens dels musclos de roca amb la frescor del julivert
- Aprèn a preparar unes patates ranxeres a Cuina brutal
El Chef Bosquet prepara a Cuina brutal uns musclos amb maionesa de julivert. Primer, agafa una olla i posa-hi els musclos nets, petits i de roca, que aporten un gust intens. Afegeix-hi fulles de llorer, un rajolí d’oli i una mica de pebre. Cuina-ho a foc mitjà. En un parell de minuts, els musclos començaran a obrir-se i ja estaran llestos.
Uns musclos amb maionesa de julivert en una safata RTVE Catalunya
Per fer la maionesa de julivert, posa julivert en un recipient amb uns 100 grams d’oli. A l’hora de preparar maioneses, és essencial seguir els passos correctament i pesar tots els ingredients. Tritura-ho bé fins que emulsioni. Després, cola la barreja perquè quedi un oli ben verd. Afegeix-hi una clara d’ou pasteuritzada i torna-ho a triturar. Guarda la mescla en una màniga pastissera o en un biberó.
Finalment, obre els musclos del tot i afegeix-hi un puntet de maionesa a cadascun. Llest per servir!
Cuina brutal