Enlaces accesibilidad

Patates ranxeres, una recepta fàcil i ràpida del Chef Bosquet

  • Aprèn a fer una salsa amb patates saboroses de la mà del Chef Bosquet
  • Troba a RTVE Play Catalunya receptes de tota mena del programa Cuina brutal
Patates ranxeres, una recepta fàcil i ràpida del Chef Bosquet
El Chef Bosquet amb una ració de patates ranxeres acompanyades d'una salsa especial.
RTVE Catalunya
Patates ranxeresPatates ranxeres
Ingredients Preparació
  • 4 Patates mitjanes
  • Espècies: orenga, pebre vermell dolç, pebre negre, comí, all en pols.
  • Aove (oli d’oliva verge extra)
  • 50 g Iogurt grec natural
  • 50 g Formatge crema natural
  • 1 Culleradeta de mostassa de Dijon
  • 1/4 c/p Anet sec
  • 1/2 c/p Orenga seca
  • 1/4 c/p All en pols
  • 10 g Tàperes
  • Sal
  • 5 g Cibulet
  1. Talla les patates per la meitat, després talla-les en bastons.
  2. Posa-les en un bol, afegeix les espècies, sal i oli.
  3. Reparteix les patates uniformement a una safata i enforna durant 15 o 20 minuts a 200 °C.
  4. Afegeix la resta d'ingredients en un recipient apart per fer la salsa. Barreja fins que quedi tot ben integrat.
  5. Serveix les patates, acompanyades de la salsa per mullar apart.

En moltes ocasions, mengem sense adonar-nos de quins ingredients formen part d'un plat. En aquest cas, la coneguda salsa ranxera té una recepta natural que la pots fer perfectament a casa. Si s'acompanya amb unes patates, qualsevol visita quedarà satisfeta!

Cuina brutal - Patates ranxeres amb salsa de iogurt

El Chef Bosquet ofereix aquesta proposta casolana a Cuina brutal: una salsa que aporta frescor a les patates. La pots prendre com l'aperitiu d'un menú o si hi afegeixes més quantitat es pot consumir com un plat independent. La potència de les espècies i la salsa fa que sigui saciant, tot i que continua sent una opció sana i nutritiva.