Enlaces accesibilidad

Aquests ingredients no poden faltar si vols fer panellets sense patata ni sucre: la recepta del Chef Bosquet

  • El Chef Bosquet prepara uns panellets molt originals amb moniato
  • Receptes modernes i tradicionals a Cuina Brutal, disponible a RTVE Play
Ingredients per fer panellets sense patata ni sucre: la recepta del Chef Bosquet
El Chef Bosquet amb la seva interpretació dels panellets. RTVE Catalunya
Chef Bosquet
PanelletsPanellets
Ingredients Preparació
  • 1 Moniato
  • 150 g Ametlles torrades
  • 100 g Dàtils
  • 1 Culleradeta vainilla en pols
  • 1 Llimona
  • 50 g Pinyons
  • 1 Ou
  1. Fes un tall al moniato i cuina’l 10 minuts al microones.
  2. Tritura les ametlles. Afegeix la carn del moniato, els dàtils sense os, ratladura d'ametlla i la vainilla.
  3. Torna a triturar la mescla.
  4. Fes boles i arrebossa amb els pinyons.
  5. Pinta amb ou batut.
  6. Forneja a l’airfryer durant 8 minuts a 160ºC.

Els panellets no poden faltar entre els menjars tradicionals catalans. La seva recepta és àmpliament coneguda. Grans i petits es reuneixen, especialment quan arriba Tots Sants, per elaborar-los. Tot i això, a Cuina Brutal el Chef Bosquet no queda satisfet amb seguir les pautes establertes sense afegir el seu toc personal.

Els panellets estil Chef Bosquet

Una safata de panellets elaborats pel Chef Bosquet. RTVE Catalunya

Aquests panellets brutals són més saludables i igual de bons que els clàssics, però respecten la seva essència. Tenen una massa de moniato, dàtils i ametlles amb un toc de vainilla i llimona, ingredients per acabar de donar el sabor desitjat. A més, no poden faltar els pinyons per completar l'elaboració i donar un contrast de textura al paladar.

Cuina brutal - Panellets amb moniato, dàtils i ametlles