Enlaces accesibilidad

Pizza de cigrons al curri, la recepta saludable del Chef Bosquet

Cuina brutal Cuina brutal

  • El Chef Bosquet proposa afegir curri a la massa de la pizza
  • Més plats saludables a Cuina brutal, disponible a RTVE Play Catalunya
Pizza de cigrons al curri, la recepta saludable del Chef Bosquet
El Chef Bosquet amb una pizza de cigrons al curri, acabada de treure del forn. RTVE Catalunya
Chef Bosquet
Pizza de cigrons al curriPizza de cigrons al curri
Ingredients Preparació
  • 100 g Farina de cigrons
  • 100 g Aigua
  • Curri en pols
  • Tomàquet fregit
  • Sal i aove (oli d’oliva verge extra)
  • 6 Fulles alfàbrega fresca
  • 70 g Mozzarella per a pizza
  • 1/4 Ceba morada
  • 150 g Pit de pollastre
  • 1 Pebrot verd
  • 2 Xampinyons
  1. Barreja la farina de cigrons amb l’aigua i una cullerada de curri en pols en un bol.
  2. Reparteix la barreja sobre paper de forn, lleugerament untat amb oli d’oliva, i dona-li forma de pizza.
  3. Enforna durant uns 7-8 minuts a 190 °C.
  4. Fora del forn, reparteix la mozzarella, el pebrot verd, els xampinyons, el pollastre a dauets petits i, per acabar, el tomàquet amb l’ajuda d’un biberó.
  5. Enforna tres o quatre minuts més i decorem amb alfàbrega fresca.

La cuina italiana és omnipresent arreu del món. És la gran favorita per a moltes persones de manera indiscutible. D'aquesta gastronomia, el plat més representatiu és, sens dubte, la pizza. Per poder gaudir-la de manera més saludable que a les receptes tradicionals, el Chef Bosquet proposa a Cuina brutal elaborar la massa amb cigrons i un toc de curri.

Pizza de cigrons al curri

Una pizza de cigrons al curri, amb xampiñons, pollastre i pebrot verd. RTVE Catalunya

Amb ingredients com la farina de cigrons, la pizza es converteix en un plat que poden tastar, fins i tot, els celíacs. El sabor no només el dona el curri, sinó també les verdures variades i pollastre, que afegeix proteïna al conjunt. Malgrat una visió més moderna del plat, la pizza continua sent sempre un encert!