Pizza de cigrons al curri, la recepta saludable del Chef Bosquet
Cuina brutal
- El Chef Bosquet proposa afegir curri a la massa de la pizza
- Més plats saludables a Cuina brutal, disponible a RTVE Play Catalunya
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
La cuina italiana és omnipresent arreu del món. És la gran favorita per a moltes persones de manera indiscutible. D'aquesta gastronomia, el plat més representatiu és, sens dubte, la pizza. Per poder gaudir-la de manera més saludable que a les receptes tradicionals, el Chef Bosquet proposa a Cuina brutal elaborar la massa amb cigrons i un toc de curri.
Una pizza de cigrons al curri, amb xampiñons, pollastre i pebrot verd. RTVE Catalunya
Amb ingredients com la farina de cigrons, la pizza es converteix en un plat que poden tastar, fins i tot, els celíacs. El sabor no només el dona el curri, sinó també les verdures variades i pollastre, que afegeix proteïna al conjunt. Malgrat una visió més moderna del plat, la pizza continua sent sempre un encert!