Enlaces accesibilidad

Palmeres d'ametlles amb xocolata, el caprici dolç del Chef Bosquet

  • Prepara unes postres de palmeres d'ametlles amb xocolata fàcilment amb les indicacions del Chef Bosquet
  • Explora altres delícies de Cuina Brutal a RTVE Play Catalunya
Palmeres d'ametlles amb xocolata, el Chef Bosquet comparteix la recepta
El Chef Bosquet a Cuina brutal amb un plat de palmeres d'ametlles banyades en xocolata.
RTVE Catalunya
Palmeres d'ametlles amb xocolataPalmeres d'ametlles amb xocolata
Ingredients Preparació
  • 3 Clares d'ou
  • 125 g Ametlles laminades
  • 100 g Xocolata
  • 10 g Sucre
  1. Barreja les clares d’ou amb les ametlles laminades. Llença una mica de sucre per sobre.
  2. Dona forma a les palmeres en una safata de forn.
  3. Enforna durant uns 15 minuts a 180°C
  4. Decora amb una mica de xocolata fosa una vegada s'han refredat les palmeres.
  5. Refreda al congelador o nevera fins que se solidifiqui la xocolata.

Pensar en dolços sovint implica relacionar-los amb un menjar poc saludable. La brioixeria industrial i els sucres refinats afecten negativament la nostra salut, però pots gaudir d'un caprici fent servir productes naturals a les elaboracions. Cuinar unes postres dolces i sanes és possible! El Chef Bosquet ho demostra a Cuina brutal amb les seves palmeres d'ametlles amb xocolata.

Palmeres d'ametlles amb xocolata

Plat amb palmeres d'ametlles banyades amb xocolata.

Aquest és un plat ràpid i simple, amb ingredients comuns i nutritius com són les ametlles, els ous i la xocolata negra. Aquest dolç permet sorprendre tant els més petits com a una persona especial. És perfecte per menjar a celebracions, com a snack en el dia a dia o per acabar un menú com a postres.

Cuina brutal – Palmeres d'ametlles amb xocolata