"Amb identitat" mostra els orígens i el consum de la xocolata
- El programa entrevista a la dietista, nutricionista i tecnòloga dels aliments Sara Barcons
"Amb identitat" és un espai on diversos experts parlen de les seves professions relacionades amb la salut i el benestar.
Aquest diumenge “Amb identitat” emet el capítol que descobreix els orígens, l’elaboració i el consum de la xocolata amb l’ajuda dels experts Josep i Sara Barcons.
La xocolata és un aliment que podem arribar a trobar en molts àpats i receptes de la nostra cuina. Menjar xocolata forma part de la nostra cultura. Hi ha molta gent, però, que elimina la xocolata en el moment en que volen portar una dieta més saludable.
En aquest programa desmuntarem els mites al voltant de la xocolata i indagarem en els seus orígens per conèixer millor d’on ve aquest producte i quines són les seves propietats reals.
"Amb identitat" descobreix a cada programa de la mà de diversos especialistes rellevants les seves professions i les seves activitats laborals relacionades amb l'àmbit del benestar i la salut. Ells seran els encarregats de donar les claus per a conèixer-les en profunditat, i proporcionaran les dades que permetin descobrir-les.