La recepta d'arròs amb costella i bolets variats del Chef Bosquet
- El Chef Bosquet prepara arròs amb costella i bolets, un clàssic de la cuina d'aprofitament
- Completa el teu menú amb un primer plat: tallarines de cogombre al pesto
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
El Chef Bosquet porta a Cuina Brutal la recepta de l’arròs amb costella i bolets variats, un segon plat ideal per compartir amb amics o família. A l'hora de cuinar, comença posant la costella a la paella amb una mica d’oli i fes-la daurar per tots els costats a foc mig-alt.
Per preparar la resta, neteja molt bé els bolets. Evita submergir-los en aigua, ja que perden gust. Treu tota la sorra que poden tenir. Un cop nets, daura els bolets; com que són petits, no cal tallar-los. Soltaran suc, així que augmenta la temperatura perquè es torrin correctament. Pela un all i talla’l en trossets petits perquè no es noti la seva textura a l’arròs. Redueix el foc, ja que l’all és delicat i es cou ràpidament.
El plat d'arròs amb costella i bolets variats RTVE Catalunya
Mentre l'arròs es cou, afegeix uns 100 grams de tomàquet i condimenta al gust. Afegeix el brou d’escudella i puja el foc al màxim. Quan bulli, incorpora l’arròs i reparteix-lo uniformement. Deixa-ho 5 minuts a foc fort i després 15 minuts a foc lent. El millor és no remenar-lo.
Finalment, emplata i gaudeix-ne immediatament.
Cuina brutal