Enlaces accesibilidad

La recepta d'arròs amb costella i bolets variats del Chef Bosquet

  • El Chef Bosquet prepara arròs amb costella i bolets, un clàssic de la cuina d'aprofitament
  • Completa el teu menú amb un primer plat: tallarines de cogombre al pesto
En una cocina, un hombre con camisa estampada y tatuajes presenta un plato de arroz de costilla y bolets, rodeado de ingredientes frescos y utensilios culinarios.
RTVE Catalunya
Arròs amb costella i bolets variatsArròs amb costella i bolets variats
Ingredients Preparació
  • 200 g costella de porc
  • 200 g bolets variats
  • 100 g puré de tomàquet
  • 1 dent d'all
  • 1 sobre de safrà en pols
  • Pebre vermell dolç
  • 150 g arròs rodó
  • 1 l brou de bullit
  1. Sofregeix la costella i quan ja estigui afegeix-hi els bolets.
  2. Separa els laterals i afegeix-hi l’all ben picat.
  3. Cuina i seguidament, afegeix el pebre vermell dolç, el safrà i seguidament el tomàquet
  4. Deixa que redueixi i afegeix-hi el brou
  5. Quan comenci a bullir, repartiu l'arròs
  6. Cuina 5 minuts a foc fort i després regula la temperatura fins als 15 minuts.

El Chef Bosquet porta a Cuina Brutal la recepta de l’arròs amb costella i bolets variats, un segon plat ideal per compartir amb amics o família. A l'hora de cuinar, comença posant la costella a la paella amb una mica d’oli i fes-la daurar per tots els costats a foc mig-alt.

Per preparar la resta, neteja molt bé els bolets. Evita submergir-los en aigua, ja que perden gust. Treu tota la sorra que poden tenir. Un cop nets, daura els bolets; com que són petits, no cal tallar-los. Soltaran suc, així que augmenta la temperatura perquè es torrin correctament. Pela un all i talla’l en trossets petits perquè no es noti la seva textura a l’arròs. Redueix el foc, ja que l’all és delicat i es cou ràpidament.

Arròs amb costella i bolets variats

El plat d'arròs amb costella i bolets variats RTVE Catalunya

Mentre l'arròs es cou, afegeix uns 100 grams de tomàquet i condimenta al gust. Afegeix el brou d’escudella i puja el foc al màxim. Quan bulli, incorpora l’arròs i reparteix-lo uniformement. Deixa-ho 5 minuts a foc fort i després 15 minuts a foc lent. El millor és no remenar-lo.

Finalment, emplata i gaudeix-ne immediatament.

Cuina brutal - Arròs de costella i bolets