Enlaces accesibilidad

Com fer la recepta del wrap de carabassó del Chef Bosquet pas a pas

  • La recepta del wrap de carabassó és una alternativa saludable a l'entrepà
  • Descobreix també de la mà del Chef Bosquet com elaborar un pollastre thai
Com fer la recepta del wrap de carabassó del Chef Bosquet pas a pas
El Chef Bosquet després de preparar el plat de wrap de carabassó
RTVE Catalunya

El plat de wrap de carabassó és una recepta diferent i més saludable per aquells dies en què no se sap què cuinar. El xef Bosquet mostra a Cuina brutal com preparar-lo en pocs passos. El que es necessita és un carabassó, formatge parmesà, ruca, tomàquet, dos ous i alvocat. L’ingredient principal d’aquesta elaboració és el carabassó, que no cal pelar, però sí netejar bé amb aigua i una mica de bicarbonat per desinfectar-lo.

Wrap de carabassóWrap de carabassó
Ingredients Preparació
  • 1 carabassó
  • 50 g de formatge parmesà
  • 15 g ruca
  • 1 tomàquet mitjà
  • 2 ous
  • 1 alvocat
  1. Talla un carabassó a rodanxes molt fines
  2. Distribueix-les sobre paper de fora lleugerament untat amb ell
  3. Reparteix el formatge ratllat per sobre del carabassó
  4. Enforna durant uns 15 minuts a 90 °C
  5. Cuinar dos ous a la planxa i talla el tomàquet i l’alvocat a làmines
  6. Treu del forn la base de carabassó
  7. Afegeix el tomàquet, l’alvocat, els ous i una mica de ruca

El primer pas és tallar el carabassó a làmines amb una mandolina o un ganivet. Han de quedar fines i rodones. Per a dues racions, només cal un quart de carabassó. En una safata de forn, coberta amb paper siliconat, col·loca les rodanxes formant un rectangle (tres línies per quatre). A sobre, afegeix el formatge, que actuarà com a element d’unió un cop s’hagi fos i formarà la base del wrap. Quan estigui ben recobert, enforna durant 15 minuts a 200 graus.

Mentre el carabassó i el formatge són al forn, prepara els ous a la planxa amb un raig d’oli, fins que estiguin ben cuits. Paral·lelament, talla el tomàquet i l’alvocat a làmines fines. La clara ha de quedar completament feta. Un cop fora del forn, deixa refredar la base perquè el formatge perdi temperatura.

Wrap de carabassó

El wrap de carabassó ja cuinat i emplatat RTVE Catalunya

En un plat, col·loca el wrap amb la part cruixent cap a fora, per donar-li més estabilitat. Farceix-lo amb l’alvocat i el tomàquet, i controla la quantitat per evitar que quedi massa carregat. A sobre, afegeix l’ou i, finalment, tanca el wrap. Una alternativa saludable per substituir el sandvitx de sempre.