Com fer la recepta del wrap de carabassó del Chef Bosquet pas a pas
- La recepta del wrap de carabassó és una alternativa saludable a l'entrepà
- Descobreix també de la mà del Chef Bosquet com elaborar un pollastre thai
El plat de wrap de carabassó és una recepta diferent i més saludable per aquells dies en què no se sap què cuinar. El xef Bosquet mostra a Cuina brutal com preparar-lo en pocs passos. El que es necessita és un carabassó, formatge parmesà, ruca, tomàquet, dos ous i alvocat. L’ingredient principal d’aquesta elaboració és el carabassó, que no cal pelar, però sí netejar bé amb aigua i una mica de bicarbonat per desinfectar-lo.
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
El primer pas és tallar el carabassó a làmines amb una mandolina o un ganivet. Han de quedar fines i rodones. Per a dues racions, només cal un quart de carabassó. En una safata de forn, coberta amb paper siliconat, col·loca les rodanxes formant un rectangle (tres línies per quatre). A sobre, afegeix el formatge, que actuarà com a element d’unió un cop s’hagi fos i formarà la base del wrap. Quan estigui ben recobert, enforna durant 15 minuts a 200 graus.
Mentre el carabassó i el formatge són al forn, prepara els ous a la planxa amb un raig d’oli, fins que estiguin ben cuits. Paral·lelament, talla el tomàquet i l’alvocat a làmines fines. La clara ha de quedar completament feta. Un cop fora del forn, deixa refredar la base perquè el formatge perdi temperatura.
El wrap de carabassó ja cuinat i emplatat RTVE Catalunya
En un plat, col·loca el wrap amb la part cruixent cap a fora, per donar-li més estabilitat. Farceix-lo amb l’alvocat i el tomàquet, i controla la quantitat per evitar que quedi massa carregat. A sobre, afegeix l’ou i, finalment, tanca el wrap. Una alternativa saludable per substituir el sandvitx de sempre.
Cuina brutal