Pollastre thai pas a pas, la recepta del Chef Bosquet
- El Chef Bosquet prepara un plat de pollastre amb un toc asiàtic
- Recupera receptes de tota mena al programa Cuina brutal de RTVE Play Catalunya
El Chef Bosquet juntament amb un plat de cuixes de pollastre estil thai amb moniato i xampinyons.
RTVE Catalunya
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
El pollastre és un ingredient present a moltes gastronomies del món. Les seves parts s'aprofiten de diferents formes i, en aquest cas, el Chef Bosquet fa un viatge cap a orient amb unes cuixes de pollastre thai. Un plat ideal per fer en família al gust dels més petits.
Plat de cuixa de pollastre thai, amb xampinyons i boniato.
El xef comparteix tots els detalls que faciliten l'elaboració a la cuina de casa a Cuina brutal. Aquest plat afegeix un gust exòtic que trenca amb la rutina, amb ingredients fàcils d'obtenir. Aquesta elaboració és rica en hidrats de carboni, vitamines i fibra gràcies al moniato. A més, el gingebre que conté la recepta és un antiinflamatori natural ideal per tractar mals de cap i la recuperació muscular.
Cuina brutal - Cuixa de pollastre thai
Cuina brutal