Enlaces accesibilidad

La recepta del Chef Bosquet d'amanida de tardor amb verdures i pollastre pas a pas

  • Aprèn a Cuina Brutal com preparar una amanida de verdures rostides i vinagreta de cacauet fàcil de preparar
  • Descobreix com el Chef Bosquet prepara un tàrtar de tomàquet amb tonyina
La recepta del Chef Bosquet d'amanida de tardor amb verdures i pollastre pas a pas
El Chef Bosquet amb l'amanida de tardor que ha cuinat a 'Cuina brutal' RTVE Catalunya
Chef Bosquet
Amanida de tardorAmanida de tardor
Ingredients Preparació
  • Ingredients amanida
  • 200 g de pit de pollastre
  • 1 moniato d’uns 300 g
  • 1 albergínia mitjana
  • 1 carabassó petit o mig gra
  • 4 xampinyons mitjans
  • 1 grapat de ruca
  • Ingredients vinagreta
  • 1 cullerada de vinagre
  • 1 rajolí d’oli d’oliva verge extra
  • 1 culleradeta de mantega de cacauet
  • Orenga seca
  • Pebre
  • Sal
  • Ingredients acabat
  • Herbes fresques: cibulet, coriandre i alfàbrega
  • Escames de pebre vermell
  1. Talla el moniato, l’albergínia, el carabassó i els xampinyons.
  2. Impregna’ls amb oli d’oliva, sal i pebre.
  3. Enforna durant 15 minuts a 200 °C.
  4. Talla el pit de pollastre a daus de 2 cm i salta’l a foc fort en una paella.
  5. Afegeix tots els ingredients de la vinagreta en un bol i bat fins que emulsioni.
  6. Afegeix tots els ingredients anteriors en un bol i barreja amb la meitat de la vinagreta.
  7. Al plat, col·loca primer la recula. Al damunt, la barreja de verdures i el pollastre.
  8. Reparteix la resta de la vinagreta.
  9. Acaba amb herbes fresques picades i escates de pebre vermell.

El Chef Bosquet prepara a Cuina Brutal una amanida de tardor amb verdures rostides d’aprofitament. La clau d’aquesta recepta és fer servir tot el que hi hagi per casa.

Pela el moniato i talla’l a daus més o menys de la mateixa mida. Passa’ls a un bol. Afegeix-hi l’albergínia, també tallada petita. Incorpora un raig d’oli, sal i pebre, i barreja bé. Col·loca-ho en una safata folrada amb paper de forn i enforna-ho durant uns 15 minuts fins que les verdures quedin tendres i una mica daurades.

Amanida de tardor

L'amanida de tardor al programa de 'Cuina brutal' RTVE Catalunya

Talla el pollastre en daus de mida similar a les verdures. Escalfa una paella i cuina’l fins que quedi ben fet. Mentrestant, prepara la vinagreta amb una cullerada de mantega de fruits secs (de cacauet, ametlla o avellana), orenga, vinagre, sal, pebre i oli. Remena fins que emulsioni i adquireixi una textura cremosa. Emplata amb una base de ruca. Barreja les verdures amb la vinagreta i afegeix-les al plat. Distribueix el pollastre per sobre i acaba amb unes fulles d’herbes fresques, com coriandre, i un toc de pebre vermell per potenciar el sabor.

Cuina brutal – Amanida de tardor amb verdures rostides