La recepta del Chef Bosquet d'amanida de tardor amb verdures i pollastre pas a pas
- Aprèn a Cuina Brutal com preparar una amanida de verdures rostides i vinagreta de cacauet fàcil de preparar
- Descobreix com el Chef Bosquet prepara un tàrtar de tomàquet amb tonyina
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
El Chef Bosquet prepara a Cuina Brutal una amanida de tardor amb verdures rostides d’aprofitament. La clau d’aquesta recepta és fer servir tot el que hi hagi per casa.
Pela el moniato i talla’l a daus més o menys de la mateixa mida. Passa’ls a un bol. Afegeix-hi l’albergínia, també tallada petita. Incorpora un raig d’oli, sal i pebre, i barreja bé. Col·loca-ho en una safata folrada amb paper de forn i enforna-ho durant uns 15 minuts fins que les verdures quedin tendres i una mica daurades.
L'amanida de tardor al programa de 'Cuina brutal' RTVE Catalunya
Talla el pollastre en daus de mida similar a les verdures. Escalfa una paella i cuina’l fins que quedi ben fet. Mentrestant, prepara la vinagreta amb una cullerada de mantega de fruits secs (de cacauet, ametlla o avellana), orenga, vinagre, sal, pebre i oli. Remena fins que emulsioni i adquireixi una textura cremosa. Emplata amb una base de ruca. Barreja les verdures amb la vinagreta i afegeix-les al plat. Distribueix el pollastre per sobre i acaba amb unes fulles d’herbes fresques, com coriandre, i un toc de pebre vermell per potenciar el sabor.
Cuina brutal