La recepta pas a pas del brownie en 5 minuts del Chef Bosquet
- El Chef Bosquet prepara el brownie de sempre, fet de manera fàcil, saludable i ràpida
- Complementa les postres amb un segon plat com el wrap de carabassó
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
El Chef Bosquet proposa una manera saludable, fàcil i ràpida de preparar brownies a Cuina brutal. En un pot de la picadora, afegeix el plàtan, que servirà per endolcir el plat. Intenta que sigui el més madur possible. Incorpora-hi l’ou i farina d’ametlla —o ametlles triturades—, tot i que es pot fer servir qualsevol altre tipus de farina. Afegeix el cacau i tritura-ho tot. El plàtan aporta volum i substitueix la cremositat de la mantega d’un brownie tradicional.
El plat de brownie de xocolata i nous exprés del Chef Bosquet RTVE Catalunya
Aquest dolç es distingeix perquè no porta llevat, fet que evita que agafi aire. A més, sempre inclou trossets. En aquest cas, s’hi afegeixen petites quantitats de xocolata i algunes nous. Barreja-ho manualment i col·loca la mescla en un recipient apte per al microones. Cuina-ho durant cinc minuts. Un cop cuit, talla’l al gust, segons la mida de les porcions, i afegeix-hi un rajolí de xocolata fosa per sobre i nous.
Així de senzill: unes postres ràpides, saludables i delicioses.
Cuina brutal