Enlaces accesibilidad

La recepta pas a pas del brownie en 5 minuts del Chef Bosquet

  • El Chef Bosquet prepara el brownie de sempre, fet de manera fàcil, saludable i ràpida
  • Complementa les postres amb un segon plat com el wrap de carabassó
La recepta de brownie de xocolata i nous exprés del Chef Bosquet pas a pas
El Chef Bosquet després de cuinar un brownie de xocolata i nous RTVE Catalunya
RTVE Catalunya
Brownie de xocolata i nous exprésBrownie de xocolata i nous exprés
Ingredients Preparació
  • 1 plàtan
  • 1 ou
  • 30 g farina d’ametlles
  • 30 g nous
  • 15 g cacau
  • 30 g de xocolata del 70%
  1. 1. Tritura tots els ingredients, excepte les nou i la xocolata
  2. 2. Afegeix les nous trossejades i la xocolata picada manualment
  3. 3. Passa la mescla al motlle i cou al microones durant 5 minuts a màxima potència

El Chef Bosquet proposa una manera saludable, fàcil i ràpida de preparar brownies a Cuina brutal. En un pot de la picadora, afegeix el plàtan, que servirà per endolcir el plat. Intenta que sigui el més madur possible. Incorpora-hi l’ou i farina d’ametlla —o ametlles triturades—, tot i que es pot fer servir qualsevol altre tipus de farina. Afegeix el cacau i tritura-ho tot. El plàtan aporta volum i substitueix la cremositat de la mantega d’un brownie tradicional.

Brownie de xocolata i nous exprés

El plat de brownie de xocolata i nous exprés del Chef Bosquet RTVE Catalunya

Aquest dolç es distingeix perquè no porta llevat, fet que evita que agafi aire. A més, sempre inclou trossets. En aquest cas, s’hi afegeixen petites quantitats de xocolata i algunes nous. Barreja-ho manualment i col·loca la mescla en un recipient apte per al microones. Cuina-ho durant cinc minuts. Un cop cuit, talla’l al gust, segons la mida de les porcions, i afegeix-hi un rajolí de xocolata fosa per sobre i nous.

Així de senzill: unes postres ràpides, saludables i delicioses.

Cuina brutal - Brownie express amb plàtan, nous i xocolata