Enlaces accesibilidad
Noms propis

La periodista Ana Boadas, aquesta setmana a 'Noms propis'

Espontània, clara i directa, reconeix que li agrada més fer entrevistes que ser entrevistada

Dissabte, 4 de març, a les 13:25 h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Ana Boadas, protagonista a 'Noms propis'
Ana Boadas, protagonista a 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler parlarà amb Ana Boadas. Periodista i presentadora de televisió, actualment la podem veure al programa de La 2, 'Mapes mentals', tasca que compagina amb la presentació d'esdeveniments i la formació en comunicació.

Va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, i mentre feia la carrera ja va trobar feina portant la megafonia del Fòrum de les Cultures de Barcelona, l'any 2004. Sempre ha treballat de freelance, fet que li preocupa per la inestabilitat laboral que comporta.

Ana Boadas presenta 'Mapes mentals'

Ana Boadas presenta 'Mapes mentals' RTVE CATALUNYA

Al programa 'Mapes mentals' ha comprovat en primera persona, que és bo no amagar els problemes que puguem patir per culpa d’un trastorn, una síndrome o qualsevol malaltia mental. Perquè considera, que a la llarga es pot complicar i perquè normalitzar la situació ens pot ajudar a millorar o posar fi a aquestes situacions.

Li agrada més fer entrevistes que ser entrevistada

Li agrada més fer entrevistes que ser entrevistada RTVE CATALUNYA

Ens explicarà a 'Noms propis' les seves diferents etapes a la ràdio, en productores audiovisuals, al programa de La 2 'Obrim fil' que copresentava amb Xavier Sardà, i fent d'ajudant de producció o, fins i tot, durant l'última etapa d’ 'Operación Triunfo' de guionista amb Roberto Leal, amb qui confessarà que, a banda de fer guions, també va ser la seva coach.

Des que va ser mare, li dona molta importància a l'educació i en algunes coses reconeix seguir l’exemple de la seva mare, mentre que en d’altres, fa tot el contrari, sense seguir esquemes.

RTVE

anterior siguiente