Enlaces accesibilidad
Noms propis

Mireia Vilanova, aquesta setmana a 'Noms propis'

Formada en diferents oficis dins del món del cinema, ha produït més d’una vintena de curtmetratges

Dissabte, 11 de febrer, a les 13:05 h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Mireia Vilanova protagonista a 'Noms propis'
Mireia Vilanova protagonista a 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler parlarà amb Mireia Vilanova. És membre de Bafta, l’Acadèmia Britànica de les Arts Cinematogràfiques i de la Televisió, va arribar als Estats Units amb 22 anys gràcies a una beca de la Fundació La Caixa. Ara, amb 27, ha produït més d’una vintena de curtmetratges, un dels quals s’ha quedat a les portes d’optar als Premis Oscar.

Durant la conversa a 'Noms propis' descobrirem que actualment viu a Los Ángeles una ciutat que, malgrat és difícil de viure-hi, li ha ofert la possibilitat de conèixer de prop la indústria del cinema i algunes estrelles.

Ha treballat a la productora de Tom Cruise, AG Capital, a l’estudi Lionsgate (La La Land), a la productora i empresa de management Anonymous Content (Spotlight, El renacido, True Detective), o Gaumont (Narcos). Recentment ha fet una producció sobre els excombatents americans i la seva vida després de la guerra, un projecte dirigit per Julie Marie Pacino, filla de l’actor Al Pacino.

Ens explicarà la seva debilitat per l’actriu Meryl Streep. Diu que és gràcies a ella que està als Estats Units fent cinema però, sobretot, al seu avi un cinèfil que de ben petita ja li feia recomanacions i la va convertir en una apassionada del setè art.

RTVE

anterior siguiente