Enlaces accesibilidad
Noms propis

El periodista i presentador Lluís Falgàs a 'Noms propis'

Cada dissabte i diumenge presenta 'Aquí parlem' el programa d’actualitat parlamentària al Canal 24h

Dissabte, 17 de desembre, a les 10:55 h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs, protagonista a 'Noms propis'
Lluís Falgàs, protagonista a 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler conversarà amb el director i presentador del programa del Canal 24h 'Aquí parlem', Lluís Falgàs. Fa anys que es dedica a cobrir la informació del Parlament català, que és com la seva segona casa.

Lluís Falgàs al Parlament

Lluís Falgàs al Parlament RTVE CATALUNYA

Nascut a Girona, Lluís Falgàs va ser estudiant de les primeres promocions de Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Es va decantar pel periodisme polític, segons ell, durant l’època de la transició i va formar part de l’equip fundacional del diari El Punt. Ha estat corresponsal de Ràdio Nacional d'Espanya a Girona, i d’aquella època recordarà diverses anècdotes, entre elles, una amb el pintor Salvador Dalí que gairebé li costa el lloc de feina.

Lluís Falgàs dirigeix 'Aquí parlem'

Lluís Falgàs dirigeix 'Aquí parlem' RTVE CATALUNYA

També explicarà que fa un temps li van oferir presentar-se a les llistes electorals, proposta que finalment va declinar, i li ha servit per refermar el seu compromís amb la feina de periodista.

RTVE

anterior siguiente