Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa amb l'exespia Fernando San Agustín

L’exespia és autor de 'Os matarán en nombre de Dios', la seva primera novel·la carregada de violència i corrupció

Dissabte, 19 de novembre, a les 11:00 h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Fernando San Agustin, protagonista a 'Noms propis'
Fernando San Agustin, protagonista a 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler conversa amb l’exespia i escriptor, Fernando San Agustín. Al llarg de l’entrevista, explicarà com va decidir fer carrera militar i de quina manera es va arribar a convertir en agent dels Serveis Secrets espanyols.

Fernando San Agustín és l'autor de 'Os matarán en nombre de Dios'

És l'autor de 'Os matarán en nombre de Dios' RTVE CATALUNYA

Tot i que no pot parlar de totes les missions que va dur a terme, recordarà com el va marcar l’època de la transició, i el penediment que sent, encara ara, per haver mentit al llarg dels anys tant a familiars com a amics. Coneixerem el paper que va jugar per acabar amb la banda terrorista ETA i infiltrar-hi a 'El lobo'. Segons ell, fruit dels nombrosos viatges que ha fet arreu del món, pot afirmar que els millors serveis d’intel·ligència que existeixen són els del Vaticà.

Fernando San Agustín, agent secret i escriptor

Fernando San Agustín, agent secret i escriptor RTVE CATALUNYA

La seva primera novel·la, 'Os matarán en nombre de Dios', la va escriure durant la pandèmia i tracta la història d'uns serveis secrets de caràcter religiós capaços de tot per mantenir la llegenda sobre l’origen de la religió catòlica.

RTVE

anterior siguiente