Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa amb l'actriu Julieta Serrano

Tot i haver estat una de les 'muses' de Pedro Almodóvar, la seva gran passió és el teatre

Dissabte, 12 de novembre, a les 11:10 h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
L'actriu Julieta Serrano és la protagonista del programa 'Noms propis'
Julieta Serrano, protagonista a 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler conversa amb Julieta Serrano. Coneixerem la seva trajectòria professional i altres aspectes de la seva vida personal. Recordarem els anys de postguerra, la família, la seva vida abans de ser actriu i altres anècdotes.

Julieta Serrano ha obtingut tres guardons als Premis Sant Jordi de Cinematografia de Ràdio 4

Ha obtingut tres guardons als Premis Sant Jordi de Cinematografia de Ràdio 4 RTVE CATALUNYA

'El diario de Anna Frank' adaptada per José Luis Alonso va ser una de les seves primeres obres de teatre a Madrid, on va marxar perquè, segons diu, “aqui no es feia gaire teatre”. Amb el temps, s’hi va quedar a viure, tot i que vé sovint a Barcelona on hi té família.

Julieta Serrano és una apassionada al teatre

Julieta Serrano és una apassionada al teatre RTVE CATALUNYA

Ha estat guardonada amb prop d’una vintena de premis, entre ells, un Goya per la seva participació a 'Dolor y gloria', de Pedro Almodóvar; els premis Feroz, Fotogramas, Premis Gaudí, així com en tres edicions dels Premis Sant Jordi de Cinematografia de Ràdio 4: Millor interpretació per 'Mi querida señorita' l'any 1983; Millor actriu per 'Entre tinieblas' al 1983, i el 2011 el Premi a la trajectòria professional.