Enlaces accesibilidad

Els carrers de Barcelona, Lleida, Salou i Pals, a 'De carrer'

  • David Fernández i Nerea Sanfe exploren la riquesa històrica i cultural de Catalunya a través d'emblemàtics carrers i places de les quatre províncies catalanes
  • Diumenge, 12 de maig, a les 14:30 h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
David Fernández a la plaça de Sant Joan de Lleida
David Fernández a la plaça de Sant Joan de Lleida RTVE CATALUNYA

'De carrer', és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat a entendre la història dels carrers. Presentat per Nerea Sanfe i David Fernández, i dirigit per Fernando García-Haldón, s'emet els diumenges a La 2.

'De Carrer' explora aquesta setmana el barri gòtic de Barcelona al carrer Portaferrissa, la plaça de Sant Joan a Lleida, el passeig Jaume I de Salou i el carrer Major de Pals, revelant històries, curiositats úniques i fets històrics que marquen el paisatge actual dels carrers.

Des del carrer de la Portaferrissa a Barcelona, amb les seves galeries de col·leccionisme friki, fins a la plaça de Sant Joan a Lleida, testimoni de segles d'història i comerç. Continuem cap a l'assolellat passeig Jaume I a Salou, on el modernisme i la vida saludable s'entrellacen, i acabem al medieval carrer Major de Pals, amb els seus carrerons empedrats i les seves vistes impressionants. Un viatge fascinant que revela l'essència única de cada lloc i el seu vincle amb el passat i el present de Catalunya.

RTVE

anterior siguiente