Enlaces accesibilidad
Noms propis

El capellà de 'La missa', Carles Cahuana, a 'Noms propis'

Considera que a Catalunya hi ha un fort impacte de la laïcitat i un gran desconeixement de la figura de Déu

Dissabte, 10 de desembre, a les 11:30h La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Carles Cahuana és el capellà de 'La Missa' de La 2

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista el capellà que oficia 'La Missa' de La 2 cada diumenge: mossèn Carles Cahuana. Parlaran de la joventut, de la fe i de l’església. El programa ha celebrat aquest octubre 40 anys d'emissió, amb un especial des de l'abadia de Montserrat.

Carles Cahuana, capellà a Sabadell

Carles Cahuana, capellà a Sabadell RTVE CATALUNYA

Carles Cahuana va estudiar Ciències Polítiques a la Universitat Autònoma de Barcelona i és capellà a Sabadell. Un cop acabats els estudis, va entrar al seminari i va tenir molt clar el que volia ser. De jove ja col·laborava amb la seva parròquia i assegura que sempre li ha agradat ajudar els altres. També considera que, a banda d’un gran desconeixement de Déu, a Catalunya hi ha un fort impacte de la laïcitat i, en general, tenim molts prejudicis respecte l’Església, el que signifiquen els capellans i la vida espiritual.

'La Missa' de La 2 ha celebrat recentment els 40 anys en antena

'La Missa' de La 2 ha celebrat recentment els 40 anys en antena RTVE

També reconeix que a l’Església hi ha hagut realitats doloroses i la gent necessita ser escoltada, una missió que correspon, diu, als capellans.

RTVE

anterior siguiente