Enlaces accesibilidad
Noms propis

L'enòleg Raül Bobet, aquesta setmana a 'Noms propis'

  • Explica a Anna Cler que per ell el vi és un món de sensacions
  • Dissabte, 14 de gener, a les 12:45 h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
La passió de Raül Bobet són els vins, tot i que es considera una persona molt espiritual
La passió de Raül Bobet són els vins, tot i que es considera una persona molt espiritual

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Raül Bobet seu aquesta setmana al plató de 'Noms propis'. Anna Cler conversa amb el reconegut enòleg, que va arribar a ser director general d'una de les bodegues més importants d'Espanya, però que va plegar per emprendre nous camins.

El programa d'entrevistes 'Noms propis' rep aquesta setmana Raül Bobet. Anna Cler entrevista l'enòleg de Montoliu de Lleida, un poble de menys de 500 habitants. Va créixer vivint del camp amb el somni de viatjar als Estats Units. Va estudiar al Enginyeria química i també es va interessar per la filosofia, tot i que explica que la seva autèntica passió sempre han estat els vins i l'enologia.

Ara mateix Raül Bobet compagina dos projectes com a enòleg

Ara mateix Raül Bobet compagina dos projectes com a enòleg RTVE Catalunya

A 'Noms propis', Bobet explica per què es considera una persona molt espiritual i la influència que va tenir un amic teòleg de la família. També parla de la seva preocupació pel canvi climàtic, malgrat dir que aquí l'orografia per a la vinya és molt bona.

Raül Bobet viu envoltat de vinyes

Raül Bobet viu envoltat de vinyes RTVE Catalunya

Raül Bobet relata les seves dues ànimes: la del treball i la racionalitat, que li va aportar l'enginyeria, i la més filosòfica i espiritual. La seva autèntica passió és l’enologia. Diu que fer vi és com imaginar-se una música i intentar plasmar-la en el vi. Després de tocar sostre i dirigir una de les bodegues més importants d'Espanya, ara està centrat en dos projectes: un al Priorat i en un altre, més arriscat, Castell d’Encús, al Pallars Jussà.

RTVE

anterior siguiente