Enlaces accesibilidad
Noms propis

Maria Crivillé, aquesta setmana a 'Noms propis'

Explicarà a Anna Cler com s'ha recuperat del trastorn de conducta alimentària que va patir

Dissabte, 21 de gener, a les 12:40 h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
María Crivillé és la protagonista aquesta setmana de 'Noms propis'
María Crivillé és la protagonista aquesta setmana de 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana al plató de 'Noms propis', Anna Cler conversa amb Maria Crivillé, filla d'Àlex Crivillé i Anna Nogué per parlar del trastorn de conducta alimentària que ha patit. És la convidada més jove que ha passat pel programa, però ha viscut una vida intensa i en alguns moments, bastant dura.

Maria Crivillé amb la seva gossa

Maria Crivillé amb la seva gossa RTVE Catalunya

El programa d'entrevistes 'Noms propis' rep aquesta setmana María Crivillé. Amb 17 anys ha patit un trastorn de la conducta alimentària del que parlarà sense embuts.

María Crivillé era estudiant, vivia envoltada de natura i tenia una vida com qualsevol adolescent, però a l’escola va començar a tenir problemes amb el seu entorn. Li deien que estava grassa i s’ho va acabar creient, menjant i vomitant compulsivament fins que un dia ho va explicar als seus pares.

María Crivillé parlarà de com ha superat el trastorn de conducta alimentària

María Crivillé parlarà de com ha superat el trastorn de conducta alimentària RTVE

Ingressada a l’Hospital de Vic no era prou conscient que tenia un problema greu, fins que en un centre especialitzat va ensopegar amb una psicòloga que ha estat la gran artífex de la seva recuperació. El seu testimoni pot servir perquè nois i noies en aquesta situació en prenguin consciència.

RTVE

anterior siguiente