arriba Ir arriba
cerrar
I més...

Goyo Prados entrevista a la banda Txarango que ve a presentar-nos el seu darrer disc, 'El cor de la terra', que surt a la venda aquest mateix divendres després d'haver-lo presentat aquest cap de setmana en un concert multitudinari al festival Strenes de Girona.

A la tertúlia, hem abordat la situació de discriminació que pateixen les persones amb discapacitat a l'hora de cercar feina i hem apuntat solucions com el compliment per obligació i no només per convicció de la Llei General de Discapacitat, més actuació per part de la inspecció laboral, que els empresaris comptin com a proveïdors amb els centres especials de treball, elevar la conscienciació social per dignificar el treball de les persones amb discapacitat i que el Govern espanyol faci el possible per complir els objectius de la Comissió Europea en aquesta matèria. Per aquest temari hem comptat amb Pilar Díaz, directora de l'Observatori de la Discapacitat Física, i Cristian Rovira, vicepresident del Grup SIFU.

En complir-se 60 anys del Tractat de Roma, origen de la Unió Europea actual, parlem de l'Europa del present i, sobre tot, del nostre futur, amb el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas. Com serà la UE després del Brexit? Quins són els escenaris possibles que preveu el Llibre Blanc de la Unió? Com afrontem els reptes principals: refugiats, seguretat, economia...?

Destaquem