arriba Ir arriba
cerrar
Anterior Siguiente
Actualitat
El matí a Ràdio 4

Entrevista Esteve Crespo

Fa 40 anys tornava a Catalunya des de l'exili, el president de la Generalitat, Josep Tarradellas; aquest dijous 26 d'octubre TVE estrena per l'audència catalana un documental sobre la seva figura política i històrica; En parlem a 'El Matí a Ràdio 4' amb el director del documental, Esteve Crespo.

A la tertúlia, hem abordat els riscos i avantatges de la robòtica i la intel·ligència artificial sobre l'economia i l'empresa. Després de preguntar-nos què entenem per robot, hem plantejat si la robòtica destruirà més llocs de feina que els que generarà, si deshumanitzarà les organitzacions i si haurem d'invertir més en educació i sanitat.

Destaquem

Programa especial consagrat a Enric Granados al voltant de les commemoracions del Any Granados que van començar el 2016 -centenari de la seva mort -el 24 de març de 1916 va morir ofegat al canal de la Mànega en ser torpedinat el vaixell Sussex amb què tornava d¿estrenar Goyescas a Nova York- i continuen aquest any en commemoració del 150è aniversari del seu naixement, el 27 de juliol de 1867 a Lleida. Per parlar de Granados tenim avui un convidat de luxe, el pianista catalá José Menor, pianista resident de l¿Auditori Enric Granados de Lleida en 2016 y 2017 precisament amb motiu del doble aniversari i que ha interpretat la seva obra per tot al món, amb memorable actuacions a Londres, Beijing o el mític Carnegie Hall de Nova York i que ens porta una nova versió discogràfica, molt fidel als manuscrits, de Goyescas.