vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Crear i viure

JV Foix parla d'ella mateix a "Crear i viure. Poetes"

  • El poeta de Sarrià nasqué un 28 de gener i morí un 29 de gener (1893-1987). Entremig, 94 anys, poesia i assaig. Amb guió de Marta Pessarrodona i interpretacions de Guillermina Motta
Logotipo de rtve.es

Caterina Albert i Paradís, la dona protagonista

  • L'escriptora va morir un 27 de gener del 1966. Recordem dues obres de teatre de TVE Catalunya, "La cotilla de domàs groc" i "L'amoreta d'en Piu"
Logotipo de rtve.esPaco Candel, l'emigrant que es queda

Arxiu TVE Catalunya

Paco Candel, l'emigrant que es queda

  • El lllibre 'Els altres catalans' de Paco Candel ha fet 50 anys. TVE Catalunya recupera i programes i entrevistes a Candel de l'arxiu històric, paraules sovint d'una actualitat colpidora
anterior siguiente
mostrando pag. 1 de 0
vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Tinc una idea

Aparcar amb el mòbil

  • Ferran Gatius i Jordi Badal, els dos socis fundadors, diuen: “Tots dos tenim més de 60 anys i som un rara avis. Tenim una necessitat vital de fer coses i ara per primera vegada hem creat el nostre propi projecte. Animem a tothom a fer-ho”
vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Documental

25 Anys de Tradicionàrius - "El riu que ens porta"

  • El documental "El riu que ens porta, 25 anys de Tradicionàrius" mostra els 25 anys de la edició del Festival Tradicionàrius , que es va fer el 2012.
  • Aquest documental recull la història del festival barceloní i la seva evolució des del seu naixement fins al dia d'avui.
vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Documental

Centenari Salvador Espriu - "Salvador Espriu, Indesinenter"

Espriu deia que no tenia biografia, però a l'escriptor li va tocar viure uns esdeveniments polítics, socials i personals que marcaren profundament la seva obra. 

vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Documental

"LONE STAR, la estrella que marcó el camino"

El documental repassa la història del grup musical Lone Star desde la perspectiva de la creació recentment de Lone Star Revisited, una banda integrada per alguns dels músics originals de la millor banda de rock dels 60 i 70 i, sen dubte, els que van marcar el camí a tots els rockers posteriors.

vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Documental

El Romea, un teatre per a una ciutat

Un documental que camina per les entranyes i les històries del Teatre Romea de Barcelona, que ha complert 150 anys.

Logotipo de rtve.esEnvia'ns una foto i la compartim!

El temps en imatges

Envia'ns una foto i la compartim!

Si vols fer-nos saber on ets, quin temps hi fa o els fenòmens meteorològics que hi veus, envia les imatges a Sònia Papell (eltemps@rtve.es) i a més de veure-les a L'Informatiu les publicarem al facebook

Espacio reservado para promoción
cid:'TE_PTVECAT'