Logotipo de rtve.es

Arxiu

La joia de cantar de la gran Victòria dels Àngels

  • Soprano prodigiosa, mundialment coneguda i admirada, estimava profundament la lírica. Als 10 anys de la seva mort recordem la seva veu i les entrevistes que concedí a TVE
vídeoLogotipo de rtve.es

Recordem Torres Monsó, escultor creatiu i audaç

  • Recuperem de l'arxiu de TVE Catalunya l'espai sobre Girona on entre d'altres artistes és Francesc Torres Monsó, mort aquesta setmana
vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Crear i viure

JV Foix parla d'ella mateix a "Crear i viure. Poetes"

  • El poeta de Sarrià nasqué un 28 de gener i morí un 29 de gener (1893-1987). Entremig, 94 anys, poesia i assaig. Amb guió de Marta Pessarrodona i interpretacions de Guillermina Motta
Logotipo de rtve.es

Arxiu

Víctor Català, la dona és la protagonista al seu teatre

  • L'escriptora va morir un 27 de gener del 1966. Recordem dues obres de teatre de TVE Catalunya, "La cotilla de domàs groc" i "L'amoreta d'en Piu"
anterior siguiente
mostrando pag. 1 de 0
vídeoLogotipo de La 1 Cataluña

El Debat de La 1

L'any dels reptes electorals: L'anàlisi

  • La marxa de l'economia tindrà un paper fonamental en els processos electorals que ens esperen. N'hem parlat amb el catedràtic d'organització econòmica internacional, Francesc Granell. 
vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Moments

Els barrets

  • Aquest diumenge dediquem el Moments a recordar un trosset de la historia dels barrets. Comencem amb imatges de començaments del segle XX, una època en que tothom duia capell: barret de copa els senyors, uns models enormes les dames i gorra els obrers.
vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Documental

25 Anys de Tradicionàrius - "El riu que ens porta"

  • El documental "El riu que ens porta, 25 anys de Tradicionàrius" mostra els 25 anys de la edició del Festival Tradicionàrius , que es va fer el 2012.
  • Aquest documental recull la història del festival barceloní i la seva evolució des del seu naixement fins al dia d'avui.
vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Documental

Centenari Salvador Espriu - "Salvador Espriu, Indesinenter"

Espriu deia que no tenia biografia, però a l'escriptor li va tocar viure uns esdeveniments polítics, socials i personals que marcaren profundament la seva obra. 

vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Documental

"LONE STAR, la estrella que marcó el camino"

El documental repassa la història del grup musical Lone Star desde la perspectiva de la creació recentment de Lone Star Revisited, una banda integrada per alguns dels músics originals de la millor banda de rock dels 60 i 70 i, sen dubte, els que van marcar el camí a tots els rockers posteriors.

vídeoLogotipo de La 2 Cataluña

Documental

El Romea, un teatre per a una ciutat

Un documental que camina per les entranyes i les històries del Teatre Romea de Barcelona, que ha complert 150 anys.

Logotipo de rtve.esEnvia'ns una foto i la compartim!

El temps en imatges

Envia'ns una foto i la compartim!

Si vols fer-nos saber on ets, quin temps hi fa o els fenòmens meteorològics que hi veus, envia les imatges a Sònia Papell (eltemps@rtve.es) i a més de veure-les a L'Informatiu les publicarem al facebook

Espacio reservado para promoción
cid:'TE_PTVECAT'