Enlaces accesibilidad
Noms propis

L'emprenedor Bernat Farrero, aquesta setmana a 'Noms propis'

Defensor del treball en equip, considera la presencialitat com un factor determinant per augmentar el rendiment

Dissabte, 6 de maig, a les 13:10 h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Bernat Farrero, protagonista a 'Noms propis'
Bernat Farrero, protagonista a 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler conversarà amb l’emprenedor Bernat Farrero, cofundador de Factorial, una empresa de software especialitzat en Recursos Humans que ha aconseguit 220 milions d’Euros de finançament i on hi treballen 900 persones.

A 'Itnig' ajuda i dona consells  a emprenedors

A 'Itnig' ajuda i dona consells a emprenedors RTVE CATALUNYA

Bernat Farrero va estudiar enginyeria informàtica i des de sempre va voler ser programador. A més d’un apassionat de la ciència ficció i la sèrie Star Trek, és un gran defensor del treball en equip i presencial. La seva passió per la informàtica li ve de petit, en part per la influència de la seva tieta, Rosa Maria Badal, una de les primeres dones informàtiques d’Espanya.

Bernat Farrero des de sempre ha volgut ser programador

Bernat Farrero des de sempre ha volgut ser programador RTVE CATALUNYA

Quan estudiava a la universitat ja tenia clar que seria emprenedor i va crear 'Itnig', un grup d'empreses, espai de coworking i fons d'inversió que ajuda a emprenedors a fer realitat els seus projectes. A més, explicarà a 'Noms propis' que va fitxar a companys que estudiaven amb ell.

Tot i treballar unes 12 hores diàries, encara treu temps per alimentar un canal de Youtube i un podcast, on la finalitat és fer entrevistes amb gent que té idees i acompanyar-los en el procés perquè aquestes es facin realitat.

RTVE

anterior siguiente