Enlaces accesibilidad
Obrim fil

'Per què cada vegada dormim pitjor?' a 'Obrim fil'

Ana Boadas i Xavier Sardà conversaran amb Bernat Dedéu, Meritxell Falgueras, Sílvia Tarragona i Xavier Pérez Esquerdo, entre d'altres

El doctor Eduard Estivill ens donarà respostes al problema i l'Albert Om parlarà del seu insomni

Dijous, 5 de maig, a les 23:40 a La 1 de RTVE Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas a 'Obrim fil'

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

Trastorn del somni, hipersòmnia, apnea, síndrome de les cames inquietes, jet lag, somnambulisme, insomni infantil, roncar,... són moltes les patologies vinculades amb el somni i cada vegada afecten a més persones. 'Obrim fil' dedica el programa d’aquesta setmana a l'insomni i planteja com podem dormir millor.

Xavier Sardà entrevistarà Eduard Estivill, doctor especialista en medicina del son, que explicarà i donarà consells per aprendre a dormir. Sardà també parlarà amb el psicòleg expert en la interpretació dels somnis, Jordi Borràs.

Xavier Sardà, al set del programa 'Obrim fil'

Xavier Sardà, al set del programa 'Obrim fil' RTVE CATALUNYA

Per aprofundir i debatre sobre el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató els analistes i col·laboradors Bernat Dedéu, Meritxell Falgueras, Sílvia Tarragona i Xavier Pérez Esquerdo.

Ana Boadas al plató d''Obrim fil'

Ana Boadas al plató d''Obrim fil' RTVE CATALUNYA

Ana Boadas comptarà amb els testimonis de Toni Moog, còmic que pateix narcolèpsia i s'adorm a qualsevol lloc. Així com de Montserrat, ella va començar a descansar i dormir millor quan va canviar la seva forma d'alimentar-se després de patir durant dos anys seguits insomni. A més, hi participarà el periodista Albert Om que explicarà que va patir insomni durant un període de la seva vida. I Mercè Miró, parella d'un somnàmbul, vindrà per comentar la seva experiència.

RTVE

anterior siguiente