Enlaces accesibilidad
Obrim fil

Superar les dificultats a 'Obrim fil'

Ana Boadas i Xavier Sardà conversaran sobre el tema amb Víctor Amela, Sílvia Tarragona, Lorena Vázquez i Xesco Espar

Dijous, 31 de març, a les 23:45 a La 1 de RTVE Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas a l'estudi d''Obrim fil'
RTVE CATALUNYA

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' parlarà aquesta setmana sobre com afrontar situacions difícils i recuperar la normalitat. Compartirà els testimonis de persones que han patit algun accident o malaltia i coneixerem com han après a superar aquestes adversitats.

Xavier Sardà entrevistarà Àngel Casas. El 2013 li van diagnosticar un càncer de pàncrees i després de trasplantar-li un ronyó, va patir calcifilaxis, una malaltia rara que li va originar l'amputació de les dues cames. Coneixerem com ha superat aquesta difícil etapa en la seva vida. A més, Sardà entrevistarà Paz Padilla i Joana Frigolé, psicòloga clínica.

Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató els analistes i col·laboradors Víctor Amela, Sílvia Tarragona, Lorena Vázquez i Xesco Espar.

Ana Boadas comptarà amb el testimoni de Maria Petit, que va perdre la vista i l'olfacte als 17 anys en un accident de motocicleta, però això no li ha impedit ser dissenyadora de moda i pujar a l'Aneto. També coneixerà el testimoni de Marc Sellarés, que va patir un greu accident d'escalada on el 'donaven per mort'.

RTVE

anterior siguiente