Enlaces accesibilidad
Obrim fil

És millor viure en un poble o en una gran ciutat? a 'Obrim fil'

Ana Boadas i Xavier Sardà conversaran sobre el tema amb David Balaguer, Marisol Galdón, Carme Lluveras i Adam Martin

Dijous, 7 d'abril, a les 23:45 a La 1 de RTVE Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas, presentadors d''Obrim fil'
Xavier Sardà i Ana Boadas, presentadors d''Obrim fil'

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' plantejarà aquesta setmana si és millor viure en un poble o en una gran ciutat. Ja sigui per la contaminació acústica i ambiental o, fins i tot, pel preu de la vivenda que acostumen a ser més elevats, la gent decideix deixar la ciutat i anar a viure a un poble per viure amb més tranquil·litat, més relaxat o per estar en contacte directe amb la natura. I al contrari, la gent del poble decideix anar a viure a la gran ciutat perquè li agrada més l'oferta d'oci i serveis. El debat està obert.

Xavier Sardà entrevistarà l'actor Biel Duran, i Txabi Franquesa, humorista que es considera urbanita de ple. I amb l'humorista Fel Faixedas parlaran d'Arbúcies, el poble on viu des de fa uns 50 anys.

Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató els analistes i col·laboradors David Balaguer, Marisol Galdón, Carme Lluveras per debatre sobre el tema.

Ana Boadas al plató d''Obrim fil'

Ana Boadas al plató d''Obrim fil' RTVE CATALUNYA

Ana Boadas comptarà amb el testimoni de Montse Oró, nascuda a Llardecans, al Segrià, i veïna d'Alcarràs, és ramadera i actriu a la pel·lícula 'Alcarràs'. I amb Montse Pons que ha marxat a fer vida al poble però li agradaria viure a ciutat, tot i que considera que les circumstàncies 'l’han fet fora'.

També coneixerem la història del cantautor, Joan Dausà, des de la pandèmia viu en un petit poble a la Cerdanya, i la història d'Elis Farré, que després de viure tota la vida a Barcelona, ara viu a Planoles i assegura que allà és feliç.

RTVE

anterior siguiente