Enlaces accesibilidad
Obrim fil

'Les medicines alternatives, curen o no curen?' a 'Obrim fil'

  • Ana Boadas i Xavier Sardà conversaran amb Víctor Amela, Milagros Pérez Oliva, Lorena Vázquez i Bernat Dedéu
  • Dijous, 14 d'abril, a les 23:10 a La 1 de RTVE Catalunya
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Xavier Sardà i Ana Boadas, presentadors d''Obrim fil'
Xavier Sardà i Ana Boadas, presentadors d''Obrim fil'

'Obrim fil' és el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a la mitjanit a La 1.

'Obrim fil' reflexionarà al voltant de les ciències i les pseudociències. Per debatre sobre el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas comptaran com cada setmana amb analistes, convidats i diferents testimonis.

En primer lloc, Xavier Sardà entrevistarà Jaume Padrós, president del Col·legi oficial de metges de Barcelona.

Per aprofundir i debatre sobre el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató als analistes i col·laboradors Víctor Amela, Milagros Pérez Oliva, Lorena Vázquez i Bernat Dedéu.

Ana Boadas entrevistarà Rosario Zamora, apiterapeuta. Assegura que 'una picada d’abella pot ser un tractament eficaç per prevenir i curar diverses malalties'.

Al proprama comptaran amb el testimoni de Daniel Mármor, terapeuta de regressions. Utilitza la regressió i la hipnosi com a tractament de malalties.

Finalment, Xavier Sardà entrevistarà Miquel Peralta, membre fundador de l’Associació Catalana de Pacients Amics i Usuaris de l’Homeopatia. Afirma que 'l'homeopatia funciona i té uns resultats espectaculars'.

RTVE

anterior siguiente