Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa aquesta setmana amb l'actriu Cristina Brondo

  • A banda de participar en sèries de televisió, teatre i cinema, acaba de publicar el llibre 'Pequeioga, practica ioga en família'
  • Dissabte, 23 d'abril, a les 12:55 h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Ha publicat el llibre 'Pequeioga, practica ioga en família'
Ha publicat el llibre 'Pequeioga, practica ioga en família'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista l’actriu Cristina Brondo. Va començar al món de la publicitat quan només tenia dotze anys, i quatre anys més tard va debutar a la televisió després d’estudiar interpretació, veu i ball a l'escola de Nancy Tuñón.

Ha aparegut a nombroses sèries i telefilms, i a RTVE ha interpretat papers a 'Herederos' o 'Los misterios de Laura'. També ha fet cinema on l'hem pogut veure a més d’una vintena de pel·lícules. Sobre aquesta experiència, explicarà la sort que ha tingut de treballar amb directors com Antonio Mercero i actors com Manuel Alexandre, Jose Luis López Vázquez o Luis Tosar.

Va debutar fent publicitat quan tenia dotze anys

Va debutar fent publicitat quan tenia dotze anys RTVE CATALUNYA

En l'actualitat està representant dues obres de teatre. Per una banda, al Teatre del Raval intervé a l'espectacle 'Teranyina', una obra d'Agatha Christie dirigida per Empar López. I a l'Eixample Teatre coprotagonitza '¿Quieres pecar conmigo?, una comèdia amb l'Ariana Bruguera on porten amb humor mentides, luxúria i molts desitjos ocults.

Està representat dues obres 'Teranyines' i '¿Quieres pecar conmigo?'

Ara representa dues obres de teatre 'Teranyines' i '¿Quieres pecar conmigo?' RTVE CATALUNYA

Es defineix com una persona molt hiperactiva. Quan tenia vint-i-cinc anys es va iniciar en la pràctica del ioga que li ha servit per relaxar-se i estar millor. Recentment, ha presentat el llibre 'Pequeioga, practica ioga en família'. A més d’explicar perquè ensenya ioga infantil, revel·larà com s'ha convertit en tota una experta en nutrició i macrobiòtica.

RTVE

anterior siguiente