Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa aquesta setmana amb la periodista i locutora Sílvia Tarragona

  • Amb una veu i una personalitat inconfusibles parlaran de la seva extensa trajectòria a la ràdio i al món de la televisió

  • Dissabte, de 02 d'abril, a les 13:00 a La 2

  • Tots els continguts a RTVEplay.cat

Per
Anna Cler i Sílvia Tarragona abans de fer l'entrevista
RTVE CATALUNYA

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, la periodista Anna Cler conversa amb Sílvia Tarragona. L’actual directora i presentadora del programa de tarda de Ràdio 4 'De boca a orella' parlarà de la seva llarga vinculació a la ràdio on ha presentat tot tipus de programes des de musicals a magazines o espais de testimonis nocturns. Amb una veu inconfusible, la seva trajectòria és àmplia tant d’anys com d’experiències i porta més de dues dècades vinculada a Ràdio Nacional.

Dirigeix el programa 'De boca a orella' i s'emet cada dia de 15 a 18 hores a Ràdio 4

Dirigeix el programa 'De boca a orella' i s'emet cada dia de 15 a 18 hores a Ràdio 4 RTVE CATALUNYA

A televisió, ha participat en programes com: 'Amigas y conocidas' a La 1, el debat 'Ara i Aquí''Obrim fil' o 'La meva mascota i jo' on compartia protagonisme amb la seva gossa Zuri.

Ha escrit els llibres: 'Tal como éramos' i 'T'ha tocat la grossa'

Ha escrit els llibres: 'Tal como éramos' i 'T'ha tocat la grossa' RTVE CATALUNYA

Sílvia Tarragona donarà la seva opinió sobre múltiples qüestionsParlarà tant de la seva visió del món com del paper de les dones en el periodisme i en la societat en general, la seva vessant com a escriptora o la familia, a més d’un munt d’anècdotes viscudes al llarg de tots aquests anys vinculada als mitjans de comunicació.

RTVE

anterior siguiente