Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa aquesta setmana amb l'actor Roger Pera

Actor de doblatge i professor d'interpretació, ara protagonitza el musical 'Èxit' una obra dirigida pel seu pare, Joan Pera

Dissabte, 19 de març, a les 13:00 h a La 2

Per
Anna Cler i Roger Pera abans de començar l'entrevista

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, la periodista Anna Cler conversa amb Roger Pera. A banda d’actor, és també doblador i professor d’interpretació. Va debutar de ben petit tant al teatre com als estudis de doblatge. Ha doblat prop de 800 pel·lícules i entre les veus més conegudes que ha interpretat destaquen les dels actors: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, o la del nen de Terminator 2John Connor.

És protagonista a Èxit, un musical dirigit pel seu pare Joan Pera

És protagonista a Èxit, un musical dirigit pel seu pare Joan Pera RTVE CATALUNYA

Nascut a Argentona, és un apassionat de l’illa de Menorca. Fill de l’actor Joan Pera, ara mateix treballen plegats en l’espectacle 'Èxit', un musical interpretat pel Roger i dirigit pel seu pare, basat en el llibre que va escriure el propi Roger explicant les seves experiències vitals.

Roger Pera ha participat en el doblatge de més de 700 pel·lícules

Roger Pera ha participat en el doblatge de més de 700 pel·lícules RTVE CATALUNYA

Durant la conversa el nostre protagonista explicarà sense embuts com va créixer esperant sempre el reconeixement del públic i l’estrés emocional que això li va suposar. Va caure en el món de les drogues i li ha costat anys de rehabilitació poder sortir-ne.

Ara veu la vida d’una altra manera i ha aprés a gestionar-se i a gaudir de les petites grans coses com la família, amb qui se sent molt unit.

RTVE

anterior siguiente