Enlaces accesibilidad
Helvètica

Disseny i cuina, aquest diumenge a 'HelvDisseny i cuina, aquest diumenge a 'Helvètica'

'Helvètica' dedica el programa al disseny al voltant de la cuina

Diumenge 13 de febrer a les 14:55 h a La 2

Per
La Flora Saura en un moment del rodatge

'Helvètica' és el primer programa de disseny de la televisió pública. Presentat per Flora Saura i Òscar Dalmau, tracta tots els vessants i compta amb personalitats del món del disseny. S'emet els diumenges a La 2 de RTVE Catalunya.

L''Helvètica' s'interessa aquesta setmana per la cuina i el disseny, establint una relació entre el disseny i la gastronomia. D’una banda, el disseny de producte: plats, gots i estris de cuina, i de l'altra, tractant el disseny gràfic i identitat visual aplicat a la restauració: cartells i cartes de menú.

La Flora Saura seurà a taula per explorar la relació entre disseny i cuina a través del disseny gràfic i de producte. I és que el programa ha preparat un menú on el disseny és el protagonista.

L'Òscar Dalmau i en Luki Huber

L'Òscar Dalmau i en Luki Huber RTVE CATALUNYA

Visitarem el restaurant Mas Vell de Masnou, per trobar-nos amb Ingrid Picanyol, la dissenyadora que n’ha redefinit la identitat corporativa remuntant-se fins i tot als plànols originals de l’edifici.

També coneixerem l’origen d’un dels objectes més valorats del nostre disseny, el setrill de Rafael Marquina, i visitarem el taller de Luesma&Vega, que dissenyen i creen de forma artesanal plats sobre els que es serveixen menús d’alguns dels xefs més prestigiosos del món.

La Júlia Solans ens parlarà a la seva secció del disseny inclusiu

La Júlia Solans ens parlarà a la seva secció del disseny inclusiu RTVE CATALUNYA

L’Òscar Dalmau parlarà amb Luki Huber per descobrir que el disseny pot fer-nos la vida més fàcil a la cuina o a l’hora d’anar al mercat, i amb la Júlia Solans descobrirem com el disseny inclusiu pot acostar la cuina a qualsevol persona.

RTVE

anterior siguiente