Enlaces accesibilidad
Helvètica

El disseny publicitari, aquest diumenge a 'Helvètica'

  • 'Helvètica' ens ensenya el funcionament d'una agència de publicitat i descobreix les campanyes de publicitat més famoses, així com els cartells publicitaris històrics

Diumenge 23 de gener a les 14:10 h a La 2

Per
Flora Saura presenta el programa de disseny, Helvètica

'Helvètica' és el primer programa de disseny de la televisió pública. Presentat per Flora Saura i Òscar Dalmau, tracta tots els vessants i compta amb personalitats del món del disseny. S'emet els diumenges a La 2 de RTVE Catalunya.

'Helvètica' parlarà aquesta setmana del disseny publicitari. Explorarem la relació entre disseny i publicitat i descobrirem qui hi ha darrere les campanyes de publicitat que veiem cada dia a la televisió.

'Helvètica' fa una pausa per la publicitat. I ho farà de la mà de qui potser és el creatiu publicitari més important de casa nostra, Toni Segarra. La Flora Saura es trobarà amb ell per descobrir com van néixer algunes campanyes que han fet època.

José Antonio Segarra Alegre, més conegut com a Toni Segarra | Helvètica

José Antonio Segarra Alegre, més conegut com a Toni Segarra | Helvètica RTVE CATALUNYA

El programa es colarà al dia a dia d’una de les agències independents del moment, &Rosàs, on Isahac Oliver ens explicarà com funciona una agència.

Per la seva banda, l’Òscar Dalmau ens presentarà Sisco Farràs, tot un expert en cartellisme publicitari històric, i descobrirem quin paper juga el disseny en la publicitat amb l’agència Soon in Tokyo.

Javi Donada i Angelo Palma de l'agència Soon in Tokyo | Helvètica

Javi Donada i Angelo Palma de l'agència Soon in Tokyo | Helvètica RTVE CATALUNYA

Amb les il·lustracions de la Júlia Solans coneixerem algunes de les dones pioneres de la publicitat que van lluitar per guanyar-se un lloc en un món liderat per homes. Aquesta setmana, per primera i última vegada, l' 'Helvètica' va amb anuncis.

RTVE

anterior siguiente