Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Especial 'Aquí parlem' amb els portaveus parlamentaris

  • Hi participaran Alícia Romero, PSC; Marta Vilalta, ERC; Mònica Sales, Junts per Catalunya; Joan Garriga, VOX; Carles Riera, CUP; David Cid, Catalunya en Comú Podem; Anna Grau, Ciutadans, i Lorena Roldán, PP.
  •  Lluís Falgàs modera el debat que analitza els motius que han portat a deixar Catalunya sense pressupostos i l'avançament electoral
  • Divendres, 22 de març, a les 21:25h, i dissabte 23, a les 19:30h al Canal 24horas, RTVEPlay.cat i Ràdio 4

Per
Els participants en el debat moderat per Lluís Falgàs
Els participants en el debat moderat per Lluís Falgàs Moisès Soler

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa s'emet el divendres a les 21:25h al Canal 24horas i Ràdio 4, i es torna a emetre el dissabte.

Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', modera un debat amb els portaveus parlamentaris per fer balanç de la legislatura i analitzar l'actualitat política.

Debat de portaveus parlamentaris a 'Aquí parlem'

Anna Grau (Ciutadans), Carles Riera (CUP), Mònica Sales (Junts) i Alícia Romero (PSC) Moisès Soler

'Aquí parlem' emet aquesta setmana un programa especial. Els portaveus de les vuit formacions polítiques amb representació al Parlament de Catalunya debatran sobre els temes més candents de l'actualitat política catalana, com ara l'avançament electoral després de no arribar a un acord per tirar endavant els pressupostos. Els participants en el debat repassaran els candidats de cara al 12M i com aquests comicis marcaran la ja fràgil estabilitat del govern de Sánchez, marcada en els primers mesos per la Llei d'amnistia, que ara s'ha d'aplicar. Tot plegat, en un context de sequera que requerirà mesures de gestió aquest estiu.

Debat 'Aquí parlem'

Debat 'Aquí parlem'

En el debat hi participaran els portaveus de tots els partits: Alícia Romero, PSC; Marta Vilalta, ERC; Mònica Sales, Junts per Catalunya; Joan Garriga, VOX; Carles Riera, CUP; David Cid, Catalunya en Comú Podem; Anna Grau, Ciutadans, i Lorena Roldán, PP. 

RTVE

anterior siguiente