Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Miquel Salazar, síndic de comptes, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs conversa amb el jurista, que ha dedicat la seva trajectòria a l'àrea financera de la funció pública
  •  Dissabte,  2 de març, a les 20:30h al Canal 24horas
  •  Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs entrevista Miquel Salazar a 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Miquel Salazar a 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', entrevista Miquel Salazar, síndic major de la Sindicatura de Comptes de Catalunya. El programa també analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

Miquel Salazar s'asseu aquesta setmana al plató d''Aquí parlem'. Lluís Falgàs conversa amb el jurista, que ha dedicat la seva carrera a la ha funció pública, concretament a l'àrea financera i pressupostària. Miquel Salazar va començar la seva trajectòria fa 40 anys a la Diputació de Barcelona i al 2004 es va incorporar com a conseller delegat a l'Institut de Finances de la Generalitat. Al 2013 va entrar com a síndic de la Sindicatura de Comptes i al 2022 el van nomenar síndic major. Lluís Falgàs conversarà amb ell sobre el paper dels auditors i la tasca de fiscalització que exerceix la sindicatura sobre les administracions públiques catalanes.

Miquel Salazar és el síndic major de comptes de Catalunya

Miquel Salazar en un moment de l'entrevista a 'Aquí parlem'

Aquí parlem', l'espai dirigit per Lluís Falgàs, també tractarà l'actualitat política d'una setmana marcada pel cas Koldo i en la qual el govern de la Generalitat i el PSC han escenificat l'acord pels pressupostos, en espera del vistiplau de Catalunya en comú.

RTVE

anterior siguiente