Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

El director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Samuel Reyes, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs analitza amb el director de l'ACA les mesures necessàries per pal·liar l'extrema sequera
  •  Dissabte, 24 de febrer, a les 20:30h al Canal 24horas
  •  Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Per
Lluís Falgàs entrevista Samuel Reyes a 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Samuel Reyes a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa s'emet els dissabtes a les 20:30 hores i es reemet els diumenges a les 19.30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, rep Samuel Reyes, director de l'Agència Catalana de l'Aigua. El programa també repassa l'actualitat política i parlamentària de la setmana.                    

Lluís Falgàs entrevista Samuel Reyes, director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). Llicenciat en Ciències Ambientals, ha estat vinculat a l'ACA en diverses etapes de la seva trajectòria. Amb ell Falgàs comentarà la gravíssima crisi hídrica que pateix Catalunya i les mesures que està implementant el Govern de la Generalitat. Falgàs també preguntarà a Samuel Reyes sobre les necessitats dels sectors més afectats, com el de la pagesia, que veuen perillar les collites davant la inestabilitat.

Samuel Reyes és el director de l'Agència Catalana de l'Aigua

Samuel Reyes en un moment de l'entrevista a 'Aquí parlem'

A més, 'Aquí parlem' repassa l'actualitat de la setmana després que el PP hagi revalidat la majoria absoluta en Galícia. Continuen les negociacions per la Llei d'Amnistia i els pressupostos de la Generalitat són cada cop més a prop.

RTVE

anterior siguiente