Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

'Els pagesos diuen prou', aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs conversa amb l'investigador del CSIC Pere Puigdomènech
  • Dissabte, 10 de febrer, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs entrevista Pere Puigdomènech a 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Pere Puigdomènech a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', entrevista Pere Puigdomènech, professor de recerca del CSIC. El programa també analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

Pere Puigdomènech s'asseu aquesta setmana al plató d''Aquí parlem'. Lluís Falgàs conversa amb el físic i bioquímic, que és professor de recerca en el Centre de Recerques en Agrigenòmica del CSIC-IRTA. Puigdomènech, que també és membre de l'Institut d'Estudis Catalans, ha basat la seva recerca en la regulació dels gens i la genòmica de les plantes cultivades. Lluís Falgàs conversarà amb ell sobre com ha de ser la gestió de l'aigua i d'agricultura i aliments.

Pere Puigdomènech en un moment de l'entrevista a 'Aquí parlem'

Pere Puigdomènech és especialista en regulació dels gens i la genòmica de les plantes cultivades

'Aquí parlem' també tractarà l'actualitat política de la setmana, marcada per les protestes dels pagesos arreu de Catalunya i de la decisió de portar aigua en vaixells per pal·liar la sequera.

RTVE

anterior siguiente