Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

'Les solucions de la sequera', aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs conversa amb el catedràtic en ecologia Narcís Prat
  • Dissabte, 20 de gener, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs entrevista Narcís Prat, a 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Narcís Prat, a 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem' entrevista Narcís Prat, catedràtic emèrit en ecologia de la Universitat de Barcelona. El programa també analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

El biòleg especialitzat en limnologia Narcís Prat s'asseu aquesta setmana al plató d''Aquí parlem'. Lluís Falgàs conversarà amb el catedràtic sobre la crisi de la sequera que es viu a Catalunya i la gestió que n'estan fent les administracions, ara que és a punt d'entrar en vigor l'emergència per sequera a l'àrea de Barcelona.

Narcís Prat és catedràtic d'Ecologia per la Universitat de Barcelona

Narcís Prat és catedràtic d'Ecologia per la Universitat de Barcelona

L'espai dirigit per Lluís Falgàs, 'Aquí parlem', també tractarà l'actualitat política de la setmana, marcada pel debat de la Llei d'amnistia, les esmenes que hi ha presentat ERC i la negació de Junts per Catalunya de presentar-n'hi, que posa l'executiu contra les cordes. També analitzarà les noves dades de l'operació Pegasus i l'Operació Catalunya.

RTVE

anterior siguiente