Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

12M: eleccions al Parlament de Catalunya, a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs analitza una setmana política convulsa, amb avançament electoral, ajornament de pressupostos i aprovació de la Llei d'amnistia
  • El diputat d'En Comú Podem Joan Carles Gallego visita el programa
  • Dissabte, 16 de març, a les 20:30h al Canal 24horas i a RTVE Play Catalunya

Per
Lluis Falgàs i Joan Carles Gallego en el plató d''Aquí parlem'
Lluis Falgàs entrevista Joan Carles Gallego, a 'Aquí parlem' Comunicació - RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre el diumenge a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem' analitza una setmana carregada de notícies polítiques tant a Catalunya com a l'Estat. Lluís Falgàs, director i presentador, també entrevista Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem.

La convocatòria electoral ha trasbalsat el panorama polític català. Lluís Falgàs analitzarà els motius que van portar Pere Aragonès a l'avançament electoral i entrevistarà Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem. Nascut a Barcelona i llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, Joan Carles Gallego té una trajectòria professional molt extensa, de la qual destaca la seva faceta de sindicalista. Durant nou anys va secretari general de les Comissions Obreres de Catalunya.

Joan Carles Gallego durant l'entrevista a 'Aquí parlem'

Joan Carles Gallego durant l'entrevista a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem' també tractarà els altres temes d'una setmana marcada per l’aprovació de la Llei d’amnistia, la renúncia de Pedro Sánchez a intentar aprovar els Pressupostos Generals de l'Estat del 2024, el cas Koldo i el presumpte frau fiscal de la parella de Díaz Ayuso.

RTVE

anterior siguiente