Enlaces accesibilidad
Va de verd

El Doctor planta, aquesta setmana a 'Va de verd'

  • Aprendrem a fer infusions per mantenir les plantes sanes i foragitar les plagues
  • Diumenge, 20 de novembre, a les 13:50 h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
María Gómez és la presentadora de 'Va de verd'
María Gómez és la presentadora de 'Va de verd'

'Va de verd' és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat a les plantes. Presentat per Maria Gómez i dirigit per David Ruiz i Salvador Rich, s'emet els diumenges a La 2.

Aquesta setmana a 'Va de verd' ens visitarà el Doctor planta, per conèixer els millors consells i posar remei al temible pugó. Per això aprendrem a preparar infusions preventives de plagues. També descobrirem la feina dels bancs de llavors i veurem la recuperació de la coliflor de Sant Antoni, un tipus de varietat local de Caldes de Montbui que va estar a punt de desaparèixer.

L'Àlex li explica a la Maria alguns secrets per no tenir pugó RTVE CATALUNYA

María Gómez ha parlat amb Jordi Espigall i en Jonatan del Amo, que explicaran la valuosa tasca del banc de llavors del Vallès Oriental. El projecte que es troba al Museu de Ciències Naturals de Granollers té com a objectiu preservar i posar en valor l'agrobiodiversitat cultivada de la comarca.

María Goméz amb l'Estela Delga, fundadora de l¿Escola hortolana Videverdi

María Goméz i l'Estela Delga, fundadora de l¿Escola hortolana Videverdi RTVE CATALUNYA

El programa comptarà amb l’ajuda d’una youtuber, l’Estela Delga, fundadora de l’Escola hortolana Videverdi, que ens ensenyarà com erradicar al temible pugó.

Els molys del programa també compartiran coneixements, trucs i consells. Tornarem a comptar amb l’ajuda del famós youtuber Toni Jardon de 'La huertina de Toni' i el creador del canal de YouTube 'Tu huerto paso a paso', l’Álvaro García, mostrarà com fer sabó potàssic.

RTVE

anterior siguiente