Enlaces accesibilidad
Va de verd

El reg, aquesta setmana a 'Va de verd'

Coneixerem els diferents tipus de reg i els secrets sobre cultius innovadors com l’aquaponia i la hidroponia

Els ‘youtubers’ Toni Jardon i Álvaro García ens aconsellaran com mantenir les plantes més sanes

Diumenge, 16 d'octubre, a les 13:50 h a La 2. Tots els continguts a RTVEplay.cat

Per
María Gómez és la presentadora de 'Va de verd'
María Gómez és la presentadora de 'Va de verd'

'Va de verd' és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat a les plantes. Presentat per Maria Gómez i dirigit per David Ruiz i Salvador Rich, s'emet els diumenges a La 2.

'Va de verd' es mullarà aquesta setmana i parlarà d’aigua, en concret, de sistemes de reg. Aprendrem a distingir-ne els diferents tipus i el més adient per a cada espai, ja sigui un test, un petit hort o bé un jardí.

L’aigua és imprescindible per la vida a la Terra, especialment per a les nostres plantes. I per això la María Gómez s'interessa aquesta setmana pels tipus de regs. Junt amb l’Eli García-Patos de 'Casa Virupa', ens donaran els millors consells per tal que les nostres plantes estiguin ben hidratades i alhora poguem estalviar aigua.

María Gómez presentadora de 'Va de verd'

María Gómez presentadora de 'Va de verd' RTVE CATALUNYA

Analitzarà els beneficis d’alguns cultius com la hidroponia, ideal per fer créixer la maduixa del Maresme, i d’altres menys convencionals, com l’aquaponia. Es tracta d’una tècnica revolucionària que integra al mateix temps la producció de peixos i vegetals.

I com a cada episodi, els 'molys' del programa revelaran els seus trucs per ajudar-nos a mantenir les plantes sanes i fortes. En aquest episodi comptarem amb la presència dels ‘youtubers’ Toni Jardon del canal 'La huertina de Toni' i d' Álvaro García de 'Tu huerto paso a paso'.

RTVE

anterior siguiente