Enlaces accesibilidad
Punts de vista

El músic i escriptor Lluís Cabrera, a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep a la realitzadora Ana de Quadras que presenta el documental 'Material sensible'
  • Dissabte 4 de maig, a les 14:00h a La 2 d'RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista' Josep Echaburu

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

El 'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, compta aquesta setmana amb Lluís Cabrera, president del Taller de Músics; la realitzadora Ana de Quadras i les actuacions de The Crab Apples i d'Astrid Jones. A més, inclou les seccions de Víctor Clares i d'Impro Barcelona.

Tània Sarrias rep la visita del músic i escriptor Lluís Cabrera. El fundador i president del Taller de Músics parla sobre la trajectòria al llarg de 45 anys d'aquesta institució referent en l'aprenentatge del jazz, el flamenc i les músiques populars.

Aquest dissabte, també compta amb Ana de Quadras, realitzadora i editora de 'Material sensible'. El documental mostra com un grup de persones que van patir abusos sexuals durant la infància descobreix el poder transformador de la fotografia.

The Crab Apples pujarà a l'escenari del programa per presentar 'Volantazo', el nou disc d'aquesta banda que va néixer fa 10 anys i que es publicarà el pròxim 9 de maig. A més, Astrid Jones arriba al plató amb 'Shine', l'últim treball del cantant i que al maig es publicarà al complet.

La música continuarà amb les recomanacions del col·laborador del programa Víctor Clares. I la secció de 'Curts de vista' a càrrec d'Impro Barcelona tanca un nou dissabte ple de cultura.

RTVE

anterior siguiente