Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa aquesta setmana amb el dissenyador Juan Avellaneda

  • Ex directiu de banca, també feia treballs com a dissenyador de firmes conegudes fins que va decidir deixar-ho tot i crear la seva pròpia marca
  • Dissabte, 7 de maig, a les 13:00 h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Juan Avellaneda i Anna Cler a l'estudi de 'Noms propis' a RTVE Catalunya
Juan Avellaneda i Anna Cler, en un moment de l'entrevista

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista Juan Avellaneda, un dels dissenyadors espanyols amb més projecció internacional. Abans de treure la primera col·lecció va treballar a dues entitats bancàries i va aconseguir el seu somni gràcies a la botiga Santa Eulàlia de Barcelona, que li va cedir una part de l'aparador per mostrar la seva col·lecció.

Va presentar la seva primera col·lecció de vestits de núvia el 2021

Va presentar la seva primera col·lecció de vestits de núvia el 2021 RTVE CATALUNYA

Durant la conversa explicarà que ja de ben petit va mostrar interès per la moda i el disseny, tot i que a casa seva, tenien altres plans per a ell. Alumne brillant, va estudiar enginyeria informàtica, i un màster en direcció d'empreses i en cultura asiàtica per la Universitat Oberta de Catalunya. També ens parlarà del seu vessant televisiu, on l'hem pogut veure a diversos programes de RTVE com 'Maestros de la costura' o 'Masterchef'.

A banda de roba, també ha començat a dissenyar joies

A banda de roba, també ha començat a dissenyar joies RTVE CATALUNYA

RTVE

anterior siguiente