Enlaces accesibilidad
Premis Sant Jordi

'El amor en su lugar', millor pel·lícula espanyola als Premis RNE Sant Jordi

  • Javier Bardem i Tamara Casellas, millors actors espanyols
  • El premi a la millor òpera prima ha estat per a 'Tres' de Juanjo Jiménez, participada per RTVE

Per
Días de CIne - El amor en su lugar

El jurat dels Premis RNE Sant Jordi de Cinematografia ha fet públic aquest dilluns el veredicte de la 66a edició dels guardons que entrega RNE Catalunya. 'El amor en su lugar', dirigida per Rodrigo Cortés, ha estat considerada la millor pel·lícula espanyola de l'edició.

Per la seva banda, Javier Bardem recollirà el premi a millor actor espanyol per 'El buen patrón', pel·lícula participada per RTVE, i Tamara Casellas ha estat reconeguda com a millor actriu espanyola pel seu treball a 'Ama'. 'Tres' dirigida per Juanjo Giménez, i també participada per RTVE, ha estat considerada la millor òpera prima.

Javier Bardem, premi Sant Jordi per la seva interpretació a 'El buen patrón'

Javier Bardem, premi Sant Jordi per la seva interpretació a 'El buen patrón' RTVE CATALUNYA

En l'apartat internacional, 'Quo vadis Aida', de Jasmila Zbanic, ha aconseguit el premi a millor pel·lícula estrangera. Ariana DeBose, per 'West Side Story' i Benedict Cumberbatch per 'El poder del perro', han merescut els guardons a millor actriu i actor estrangers.

El jurat d'aquesta edició, presidit per la periodista especialitzada en cinema de RNE Conxita Casanovas, està format per Joan Vilà, José Fernández, Yolanda Flores i Gerardo Sánchez, per part de RTVE, i Otis Rodríguez Marchante, Nuria Vidal, Álex Montoya, Astrid Messeguer i Alfons Gorina.

Els Premis RNE Sant Jordi de Cinematografia també reconeixen una trajectòria professional destacada en el món del cinema i lliuren el Premi a la Indústria. A més, per votació dels oients de RNE, s'entreguen les Roses de Sant Jordi a les millors pel·lícules espanyola i estrangera. El nom dels guanyadors d'aquests premis es farà públic més endavant.

Els guardons d'aquesta edició s'entregaran el 26 d'abril.

RTVE

anterior siguiente