Enlaces accesibilidad
FitMés

Posa't en forma amb 'FitMés' i Cesc Escolà

  • Cesc Escolà convidarà a una persona coneguda a fer una sessió de 'fitness'. Al primer programa comptarà amb el músic Miki Núñez
  • Els dilluns a les 8h a RTVE Play Catalunya i els dissabtes a les 11:50h a La 2

Per
Fitmés - Posat amb forma amb famosos i amb Cesc Escolà!

El professional del món del fitness, Cesc Escolà, estrena dilluns 10 de gener un nou programa a RTVE Play'FitMés', on convidarà a una persona coneguda a fer una sessió de 'fitness'. Els dilluns a les 8h estarà disponible a la plataforma i els dissabtes a les 11:30h es podrà veure per La 2.

La sessió consistirà en un entrenament de 15 minuts adaptat al convidat que en funció de les seves capacitats serà més intens o més suau. L'entrevista es realitzarà en dos blocs diferents: a l'escalfament previ i als estirament posteriors.

El programa també comptarà amb una secció sobre alimentació i nutrició, a càrrec de Virginia Gómez, amb consells sobre aliments que hauríem d'incorporar a la dieta per complementar l'esport. A més, durant el programa es donaran consells sobre com evitar lesions o sobre com motivar-nos per fer esport.

Cesc Escolà i Miki Núñez en un entrenament amb manuelles a 'FitMés'

Cesc Escolà i Miki Núñez rtve catalunya

El primer convidat: Miki Núñez

Al programa d'estrena Cesc Escolà estarà acompanyat pel cantant Miki Nuñez. Plegats realitzaran un circuit de força a l’estil 'CrossFit' amb l’objectiu de treballar la força resistència. Per alguns d’aquests exercicis calen diferents materials com manuelles, pilotes medicinals, draps o cadires que permeten augmentar la càrrega i la dificultat dels exercicis. La rutina està precedida d’un escalfament molt actiu de tot el cos i l’entrenament es divideix en tres blocs de quatre minuts. A l’acabar es realitzaran uns estiraments més pausats per baixar pulsacions i evitar lesions futures.

'FitMés' també comptarà amb la Virginia Gómez, la nutricionista del programa, que portarà consells d’alimentació saludable. En aquest capítol descobrirem quins aliments ingerir abans i després de l’entrenament per tal que aquest sigui més efectiu.

RTVE

anterior siguiente