Enlaces accesibilidad
En línia

100 programes 'En línia'

  • El programa parlarà de trastorns mentals amb Enric Arqués, president del Fòrum Salut Mental

Per
Jèssica del Moral al plató del programa
Jèssica del Moral presenta 'En línia'

'En línia' és un magazín d'actualitat social i transformació tecnològica, presentat per Jèssica del Moral amb la col·laboració de Marta Delcor i Edgar Fornós. S'emet de dilluns a dijous a La 2 de RTVE Catalunya.

'En línia' celebra aquesta setmana 100 programes d'emissió. El programa commemorarà el centenari sense oblidar-se de l'actualitat. Aquest dijous se centrarà en la importància de normalitzar els trastorns mentals i fer un bon ús de WhatsApp.

La presentadora del programa Jèssica del Moral parlarà amb Enric Arqués, president del Fòrum Salut Mental i membre de la junta directiva d'Obertament. Amb ell es parlarà sobre la salut mental i la importància de normalitzar els trastorns. A més, l'Edurne Pasaban ens explicarà el seu cas a través d'Skype. A més, 'En línia' també se centrarà en les bones pràctiques al WhatsApp entrevistant Josep M. Ganyet, enginyer informàtic especialista en intel·ligència artificial i amb la col·laboració del periodista David Broc.

Per acabar, el programa celebrarà el centenari aprofitant la presència de Cristian Escribà i Neus Elcacho. 'En línia' també farà una connexió amb Casa Cacau de Girona on Joan Roca mostrarà una sorpresa per al programa.

RTVE

anterior siguiente