Enlaces accesibilidad
Dimecres 1 de juliol a les 18:40h a La 2

El sisè capítol de 'Bany compartit', aquest dimecres a La 2

  • Una sèrie que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen

Per
 Les quatre protagonistes connectades al wifi amb el mòbil
La història 'El wifi o la vida' a 'Bany compartit' RTVE

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

Aquest dimecres recuperem el sisè capítol de 'Bany compartit', una sitcom que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen. Són quatre noies molt diferents que es veuen obligades compartir el mirall, la dutxa i el xampú; però també secretsvivènciesambicions desenganys.

Els capítols duren 25 minuts i cada capítol consta de tres històries diferents. S'emeten els dimecres La 2. Tots els capítols es poden trobar al web de la sèrie i al YouTube de TVE Catalunya.

Sisè capítol: 'El wifi o la vida', 'Al' i 'Perill'

'El wifi o la vida'

El wifi que les noies agafen de l'hotel del davant del pis deixa de funcionar. La Manu intenta esbrinar la nova clau passant una nit boja a l'hotel. La Greta intenta esbrinar la clau del veí friqui del sisè. Quan tot sembla perdut, descobreixen la nova clau de l'hotel per una qüestió de lògica.

'Al'

A la Rosa, els pares li porten del Japó una bàscula amb intel·ligència artificial, l'Al, que resulta ser un "seductor" amb molts talents i una gran capacitar de descobrir els secrets de les noies. Totes s'obsessionen amb ell excepte la Greta, que decideix que s'enfrontarà amb l'Al perquè deixi de dominar les seves vides.

La història 'Al' a la sitcom 'Bany compartit'

La història 'Al' a 'Bany compartit' RTVE

'Perill'

Les noies descobreixen oblidats uns calçotets al bany i altres senyals que un noi ha passat la nit a casa. Cap d'elles sembla reconèixer que l'ha portat ella. Fins que la Rosa no aguanta més i confessa: els calçotets són del noi amb el qual acaba de lligar, el veí friqui del sisè.

La història 'Perill' a la sitcom 'Bany compartit'

La història 'Perill' a 'Bany compartit' RTVE

RTVE

anterior siguiente