Enlaces accesibilidad

Una mirada retrospectiva sobre la violència de gènere

  • L'aeroport d'Eivissa acull una exposició dels cartells de les campanyes institucionals pel 25N dels darrers 15 anys
  • La cartelleria va acompanyada d'una unitat didàctica per treballar la igualtat a les escoles

Por
L'exposició sobre la violència de gènere es pot visitar a l'aeroport d'Eivissa
L'exposició sobre la violència de gènere es pot visitar a l'aeroport d'Eivissa

L'aeroport d'Eivissa ha inaugurat avui una exposició de cartells contra la violència de gènere. La col·lecció reuneix les campanyes de conscienciació dels darrers 15 anys a Espanya pel 25N i té com a objectiu veure com ha canviat el missatge i les persones a les quals va dirigit. Cada cartell té un QR amb el qual accedir a més informació sobre cada campanya concreta. Aquesta exposició ve de la mà d'un programa conjunt, amb professors i alumnes, per treballar el 25N a les aules.

Atenció en la gent jove

"És un dia de reivindicació i no aturarem fins que sigui un dia de commemoració", sentencia Carolina Escandell. "La gent jove és el futur en el qual hem de treballar. És més receptiva. Han de contagiar-se de bones pràctiques. La gent s'està radicalitzant i això endarrereix. Les males pràctiques generen un retrocés", ha afegit la consellera.

"No aturarem fins que el 25N sigui una conmemoració, no una reivindicació"

Belén Alvite, del Centre de Estudis i Prevenció de Conductes Addictives del Consell d'Eivissa (CEPCA), ha explicat que les xarxes socials són un perill per la viralització de "missatges negacionistes" i que, no obstant això, els joves de cada vegada tenen més interioritzada la igualtat.