Mousse de torró, una recepta de postres del Chef Bosquet ideal per al Nadal!
- Gaudeix del sabor del torró a una crema gelatinosa amb aquestes postres del Chef Bosquet
- Plats amb tota mena de sabors i textures de Cuina brutal a RTVE Play
El Chef Bosquet amb les postres de torró preparades per servir.
RTVE Catalunya
Chef Bosquet
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
El torró és un dolç amb molta història. El seu origen està disputat entre l'Antiga Grècia, Roma i el Món Àrab. La versió espanyola data del segle XV, i ja el segle XVI estava íntimament relacionat amb l'època nadalenca. És el seu sabor el que integra el Chef Bosquet en la seva proposta de postres cremoses: mousse de torró.
Unes postres de torró cremoses emplatades. RTVE Catalunya
El xef fa servir a Cuina brutal ametlles triturades, que són la base del torró, per obtenir el seu sabor. A més, afegeix dàtils per endolcir l'elaboració de manera saludable sense afegir sucre. Per acabar, fa servir unes fulles de gelatina per donar una textura consistent i cremosa al plat. Unes postres perfectes per aquest Nadal!
Cuina brutal - Mousse de torró
Cuina brutal