Què és una 'galette bretonne'? Tasta la recepta del Chef Bosquet i menja creps d'una manera diferent
- El Chef Bosquet tanca com un llibre les creps per obtenir la forma de la galette bretonne
- Explora les receptes de Cuina brutal a RTVE Play
El Chef Bosquet amb la seva galette bretonne emplatada.
RTVE Catalunya
Chef Bosquet
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
La galette bretonne és una recepta que prové de la regió francesa de Bretanya. En aquesta elaboració, es fan servir creps de manera que es tanquen amb forma quadrada. Normalment, es combina amb ingredients salats. Això fa el Chef Bosquet amb la galette bretonne amb ou a la planxa.
Una galette bretonne amb ou a la planxa RTVE Catalunya
El plat que prepara el xef a Cuina brutal no fa servir la massa tradicional de creps, utilitza farina de blat sarraí apte per a celíacs. A més, afegeix un ou a la planxa per evitar l'excés d'oli del fregit. Finalment, posa un toc de color i sabor amb pebre, cibulet, escates de pebre vermell i sal negre. Aquest últim ingredient aporta una textura cruixent al paladar.
Cuina brutal - 'Galette bretonne' amb toc francès
Cuina brutal